Categorieën

Service

Man ernstig gewond na steekpartij aan Fenacoliuslaan

Man ernstig gewond na steekpartij aan Fenacoliuslaan
112

Man ernstig gewond na steekpartij aan Fenacoliuslaan

  • Redactie
  • 18-03-2023
  • 112
Man ernstig gewond na steekpartij aan Fenacoliuslaan

Fotografie: 112MaasMedia

Update 9.45 uur: Het slachtoffer is door een geweldsmisdrijf om het leven gekomen. Lees hier. 

***

MAASSLUIS - Een man is ernstig gewond geraakt na een steekpartij aan de Fenacoliuslaan in Maassluis. Hulpdiensten kwamen in de nacht van vrijdag op zaterdag massaal ter plaatse en hebben het slachtoffer gereanimeerd. 

Even na 02:30 uur kregen hulpdiensten een melding binnen van een steekpartij aan de Fenacoliuslaan. Meerdere politiewagens, twee ambulances, de traumahelikopter en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Ter hoogte van de M.H. Trompstraat werd een zwaargewonde man aangetroffen op straat, de man had geen ademhaling. Het slachtoffer is op straat gereanimeerd.

Tijdens het incident was er veel oploop in de straat. Diverse, veelal dronken en recalcitrante personen gingen onder de afzetting door. Agenten hebben diverse keren moeten ingrijpen om mensen op afstand te houden. Nadat het slachtoffer was overgebracht naar het ziekenhuis, keerde de rust weer snel terug.

Na de reanimatie is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam. De politie heeft de Fenacoliuslaan afgesloten en een Plaats Delict (PD) gemaakt. De Forensische Opsporing (FO) is ter plaatse gekomen voor onderzoek. Ook de Team Parate Eenheid (TPE) kwam ter plaatse. Er is nog niemand aangehouden.

De politie laat aan 112Maasmedia weten dat de aanleiding van het incident nog onduidelijk is. Waarmee het slachtoffer precies zou zijn gestoken, is nog onbekend. ,,We zitten nog met veel vragen'', vertelt de politie. De politie doet verder onderzoek.