Categorieën

Service

Meer geld overhouden aan het eind van de maand?

Meer geld overhouden aan het eind van de maand?
Uit

Meer geld overhouden aan het eind van de maand?

  • Redactie
  • 17-08-2023
  • Uit
Meer geld overhouden aan het eind van de maand?

Volg de gratis workshops Voordelig boodschappen doen en Energie besparen

MAASSLUIS - Iedereen heeft ermee te maken: het leven is veel duurder geworden. Bij het boodschappen doen betaal je nog steeds veel meer dan een tijd terug. En na de zomer gaat de energierekening weer oplopen. Wat kun je doen om geld te besparen? Krijg tips tijdens de workshops bij de Bibliotheek de Plataan. Zij beiden eind van deze zomer speciaal voor inwoners van Maassluis twee workshops aan: Voordelig boodschappen doen en Energie Besparen. Je krijgt tijdens de workshops meerdere tips om geld te besparen.

Workshop Voordelig boodschappen doen

Op dinsdagavond 29 augustus is in de bibliotheek de workshop ‘Voordelig boodschappen doen’. Leer te kijken naar aanbiedingen. Welke aanbiedingen zijn goed? En hoe kun je budgetkoken? Je krijgt direct antwoord op deze vragen en meerdere tips. De workshop is van 19:30 uur tot 20:45 uur en is gratis. Fijn als je jezelf aanmeldt voor de workshop. Bel naar 085 043 6741 of whatsapp naar 06 511 128 85.

Workshop Energie besparen

Op dinsdagavond 5 september is in de bibliotheek de workshop ‘Energie besparen’. In september is het goed om weer na te gaan denken over je energieverbruik. Wat kun je straks doen om een lagere energierekening te krijgen? De energiecoach van Maassluis komt vertellen en geeft vele tips. De workshop is van 19:30 uur tot 20:45 uur en is gratis. Fijn als je jezelf aanmeldt voor de workshop. Bel naar 085 043 6741 of whatsapp naar 06 511 128 85.

Vervolg: lange cursus geld besparen

Na deze workshops kan je bepalen of je wil meedoen met een gratis cursus van 14 bijeenkomsten. In een kleine cursusgroep kijken we samen bijvoorbeeld naar welke keuzes je maakt en hoe je daar op kunt besparen. Verder leer je hoe je prijzen en tarieven kunt vergelijken. Je krijgt ook handvaten om reclames te doorzien. Iedereen die moeite heeft om rond te komen is van harte welkom op deze cursus. Mocht je niet naar een van de twee workshop kunnen, maar wel graag aan de cursus meedoen: geef jezelf op via de website van bibliotheek de Plataan of stuur een whatsapp naar 06 511 128 85.

Bibliotheek de Plataan

Uiverlaan 18, Maassluis

Meer over Bibliotheek de Plataan →