Categorieën

Service

Minters biedt gratis hulp bij belastingaangifte

Minters biedt gratis hulp bij belastingaangifte
Nieuws

Minters biedt gratis hulp bij belastingaangifte

  • Redactie
  • 20-02-2024
  • Nieuws
Minters biedt gratis hulp bij belastingaangifte

MAASSLUIS - Het invullen van het belastingformulier is voor een aantal mensen een jaarlijks terugkerend struikelblok. Om die reden biedt Minters, in samenwerking met daartoe opgeleide vrijwilligers, gratis hulp bij het invullen van de aangifte Inkomstenbelasting over 2023 voor inwoners van Vlaardingen, Maassluis en Schiedam.

De invulhulp is uitsluitend bedoeld voor inwoners uit Vlaardingen, Maassluis en Schiedam met een jaarinkomen tot € 39.000,- (alleenstaanden) of € 49.000,- (gezinnen) en die daarnaast geen inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen). U kunt geen gebruik maken van de invulhulp als u inkomsten uit eigen bedrijf heeft (bijvoorbeeld als zelfstandige).  

De invulhulp is aanwezig op de volgende data:


Schiedam (locatie Bibliotheek Korenbeurs, Lange Haven 145, Schiedam)

Dinsdag 9 april en woensdag 10 april

Maassluis (locatie VraagRaak, Haydnlaan 3, Maassluis)

Donderdag 11 april 

Vlaardingen (locatie Burgemeester van Lierplein 51, Vlaardingen)
Maandag 15 april, dinsdag 16 april, woensdag 17 april, donderdag 18 april

Vraag een DigiD code aan

Om (digitaal) belastingaangifte te doen, heeft u een eigen DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Vraag die dan tijdig aan. Vergeet niet om uw DigiD ook te activeren. Aanvragen van uw Digid kan eenvoudig via www.digid.nl.

Is het wegens bijzondere omstandigheden voor u niet mogelijk om een DigiD aan te vragen, neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen elf en twaalf uur op T: 010 – 435 1022.

Afspraak maken


Wilt u van de invulhulp gebruik maken? U kunt een afspraak plannen op de website van Minters. Er zal worden gevraagd naar uw naam, geboortedatum, adresgegevens, e-mail en burgerservicenummer (BSN). Houdt u die dus bij de hand. U ontvangt vervolgens een bericht met een bevestiging van de afspraak. 

Mocht het niet lukken om digitaal een afspraak te maken, dan kunt u op werkdagen uitsluitend tussen twee en vier uur telefonisch een afspraak maken via 010 – 435 1022. Geef u snel op, want vol is vol! 

Het bieden van aangiftehulp is enkel voor de aangifte Inkomstenbelasting 2023 en is een eenmalige actie, alleen op bovengenoemde data kunt u daarvoor bij Minters terecht. Kijk voor meer info en aanmelden op: Afspraak maken belastinginvuldagen! - Minters

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →