Categorieën

Service

Minters organiseert cursus wijzer (web)winkelen

Minters organiseert cursus wijzer (web)winkelen
Winkelen

Minters organiseert cursus wijzer (web)winkelen

  • Redactie
  • 19-11-2021
  • Winkelen
Minters organiseert cursus wijzer (web)winkelen
MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Of je nu een nieuwe tweedehands bankstel zoekt via Marktplaats of een nieuw paar schoenen bij een webwinkel koopt, online winkelen is een alledaags ding geworden. Het aantal webshops lijkt dan ook oneindig. Ben je op zoek naar een product, dan zijn er verschillende webshops die dit voor verschillende prijzen aanbieden. Maar hoe weet je nu bij welke webshop je je product veilig kunt bestellen? Daarom organiseren de Sociaal Raadslieden van Minters op woensdag 1 december a.s. de cursus wijzer (web)winkelen.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we bespreken waar je op moet letten bij het online winkelen zodat je het zo veilig mogelijk voor jezelf kunt maken.
- Is de verkoper op Marktplaats wel te vertrouwen?
- Is de webshop aangesloten bij een vereniging?
- Hoe kan ik veilig online betalen?
- Wat als ik niet tevreden ben over een de aankoop?
- Kan ik de koop ongedaan maken?

Wijzer (web)winkelen – Woensdag 1 december 2021, 19:00 uur – op locatie
Wanneer: Woensdag 1 december van 19:00 tot 20:00 uur
Waar: Burgemeester van Lierplein 51 te Vlaardingen
Aanmelden: U kunt zich aanmelden via ons e-mailadres: [email protected] onder vermelding van uw naam, woonplaats, naam en datum van de cursus.

Heeft u vragen over een bijeenkomst? Neem dan contact op met de Sociaal Raadslieden. Zij zijn elke werkdag telefonisch te bereiken tussen 11:00 en 13:00 uur op telefoonnummer: 010 435 1022. Bij alle ontmoetingen moet rekening worden gehouden met ieders gezondheid en dienen de instructies van het RIVM en de regering gevolgd te worden. Dat verwachten we ook van u wanneer u Minters bezoekt. Om die reden kunnen we een beperkt aantal deelnemers verwelkomen voor deze bijeenkomst.