Categorieën

Service

Minters organiseert ZZP-café voor kleine ondernemers Vlaardingen en Maassluis

Minters organiseert ZZP-café voor kleine ondernemers Vlaardingen en Maassluis
Nieuws

Minters organiseert ZZP-café voor kleine ondernemers Vlaardingen en Maassluis

  • Redactie
  • 05-06-2020
  • Nieuws
Minters organiseert ZZP-café voor kleine ondernemers Vlaardingen en Maassluis
MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Veel zelfstandig ondernemers worden financieel getroffen door de coronacrisis. Het kabinet en de gemeente doen er alles aan om te helpen. Er zijn daarom voor hen diverse regelingen en steunmaatregelen in het leven geroepen. Om onze kennis op dit gebied met kleine ondernemers, gevestigd in Vlaardingen en Maassluis, te delen organiseert Minters op donderdag 11 juni 2020 een bijeenkomst voor ZZP’ers: het ZZP-café. Deelname is kosteloos.

Enerzijds organiseert Minters dit om je te informeren over of waar nodig te ondersteunen bij het aanspraak maken op de regelingen en steunmaatregelen, anderzijds is het ZZP-café ook bedoeld als ontmoetingspunt voor kleine ondernemers. Zo kun je de gevolgen van de corona-crisis bespreken met andere kleine ondernemers en kunnen bijvoorbeeld creatieve ideeën om negatieve financiële gevolgen te voorkomen worden gedeeld.

Deze netwerk- en informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door de Sociaal Raadslieden. Zij zijn wegwijzer in de ingewikkelde wereld van wetten, regeling, formulieren en (overheids-)instelling. Waar nodig kunnen zij samen met de ZZP’ers kijken welke gevolgen de crisis heeft, en op welke steunmaatregelen of andere regelingen je recht hebt. Mocht deze bijeenkomst niet schikken of heeft u liever persoonlijk 1-op-1 contact met één van de raadslieden, kunt u rechtstreeks een afspraak maken. Zij zijn elke werkdag telefonisch te bereiken tussen 11:00 en 13:00 uur op telefoonnummer: 010 435 1022.

 

ZZP-café Minters

Datum: Donderdag 11 juni 2020
Starttijd: 10:00 uur
Locatie: Burgemeester van Lierplein 51 te Vlaardingen

Aanmelding via [email protected]  o.v.v. ZZP-café 11 juni 

Bij alle ontmoetingen moet er rekening worden gehouden met ieders gezondheid en dienen de instructies van het RIVM en de regering gevolgd te worden. Dat verwachten ze ook van u wanneer u Minters bezoekt. Om die reden kunnen ze een beperkt aantal deelnemers verwelkomen voor deze bijeenkomst.

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →