Categorieën

Service

Nesim el Ahmadi in Theater Koningshof

Nesim el Ahmadi in Theater Koningshof
Uit

Nesim el Ahmadi in Theater Koningshof

  • Redactie
  • 20-11-2020
  • Uit
Nesim el Ahmadi in Theater Koningshof
MAASSLUIS - YouTuber en presentator Nesim el Ahmadi gaat het theater in met zijn allereerste cabaretvoorstelling! Nesim is bekend van het YouTube kanaal Supergaande, zijn eigen YouTube kanaal, verschillende BNN-programma's zoals Rambam en het online programma Platenbazen van Radio 538. Maar nu is het tijd voor theater.

In zijn eerste voorstelling TaBoe! bespreekt Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn. Hij vertelt over hoe het is om de zoon van een vluchteling te zijn, over zijn zoektocht naar zijn geloof en over het op jonge leeftijd trouwen met een christelijke vrouw. Daarnaast komen onder andere haartransplantaties, de ontvoering van zijn vrouw en vastzitten in de cel aan bod. Een vlammende, komische avond, waarin niets taboe is!

TaBoe!

Ey! Luie donder… zit je nou met je neus in een schouwburgboekje te loeren om van tevoren precies te weten waar je heen gaat zodat je geen risico loopt? Wat braaf! Kom dan vooral niet naar mijn show. Ik ga de zaal onder 2000 volt zetten. En het heet TaBoe! Dus als je zin hebt in wat avontuur en wat hoogspanning in je leven, koop dan snel een kaartje voor mijn eerste cabaretvoorstelling en dan zien we elkaar binnenkort.

Voor meer informatie over de voorstellingen en kaartverkoop, neem een kijkje op www.theaterkoningshof.nl. Het theater is ook telefonisch bereikbaar: 010 – 591 14 30. Nesim el Ahmadi is op vrijdag 27 november te zien in het Maassluise theater met een voorstelling om 19.00 en 21.00 uur. 

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →