Categorieën

Service

Nieuwe duofiets voor DrieMaasHave dankzij fondsen

Nieuwe duofiets voor DrieMaasHave dankzij fondsen
Gezond

Nieuwe duofiets voor DrieMaasHave dankzij fondsen

  • Redactie
  • 18-01-2023
  • Gezond
Nieuwe duofiets voor DrieMaasHave dankzij fondsen

Duofiets overhandigd aan DrieMaasHave. V.l.n.r Inge Adams (Activiteitenbegeleider), Mw. Han (bewoner DrieMaasHave), Caroline v.d. Zwan (fonds Schiedam Vlaardingen) Judy Tamboer (Monuta Uitvaartadviseur Schiedam), en Jan Storm (St. Arie Kuiper Fonds)

MAASSLUIS - Op dinsdag 17 januari is om 15:00 uur een duofiets feestelijk overhandigd aan bewoners en fietsvrijwilligers van DrieMaasHave, Argos Zorggroep in Maassluis.

Dankzij de fondsen Monuta Helpt, Stichting Arie Kuiper Fonds, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., DeltaPORT Donatiefonds en het Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds is vanaf vandaag de duofiets te leen voor niet alleen bewoners en hun naasten van DrieMaasHave, maar ook voor omwonenden. Een duofiets is een fiets waarbij twee stoelen naast elkaar zijn geplaatst. Zo kunnen bewoners gemakkelijk contact leggen met de bestuurder. De bestuurder, in de meeste gevallen een begeleider, heeft controle over het stuur en de trappers. De bijrijder kan meetrappen, maar dit hoeft niet.

,,De nieuwe duo fiets is een mooie aanwinst voor zowel de bewoners als de vrijwilligers. Het is fijn dat zij door deze schenking nog vaker samen op pad kunnen’’, aldus Cobi Vester, Teamleider Welzijn en Vrijwilligers.

De cliënten, medewerkers en vrijwilligers van DrieMaasHave gaan vast veel plezier beleven aan deze fiets! Vind je het leuk om onze bewoners te begeleiden op de duofiets, neem dan contact op met Cobi Vester, Teamleider Welzijn en Vrijwilligers van DrieMaasHave via 010 – 592 34 88, of via [email protected]

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →