Categorieën

Service

Nomineer de sporters van het jaar 2019!

Nomineer de sporters van het jaar 2019!
Sport

Nomineer de sporters van het jaar 2019!

  • Redactie
  • 14-12-2019
  • Sport
Nomineer de sporters van het jaar 2019!
MAASSLUIS - Wie is uw sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg en sporttalent van 2019 en welke Maassluise kampioenen zullen er dit jaar gehuldigd worden? Maassluise sporters en sportploegen kunnen weer genomineerd worden voor het Maassluise Sportgala 2019.

Om in aanmerking te komen voor de titel van sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg of sporttalent 2019, moet wel aan wat voorwaarden worden voldaan. Zo moet de sportman, -vrouw, en -talenten woonachtig zijn in Maassluis en moet de (jeugd)sportploeg afkomstig zijn van een Maassluise vereniging. Bovendien moet de voordracht schriftelijk worden gemotiveerd.

Iedereen mag zijn of haar kampioen(en), sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg of sporttalent voordragen. Als een sporter geen lid is van een Maassluise sportvereniging, maar wel in Maassluis woont, kan hij/zij ook als kampioen worden gehuldigd. Opgeven is mogelijk via email [email protected]. De aanmelding sluit 24 december.

De sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg of het sporttalent 2019 hoeft dus geen kampioen te zijn. Het gaat om de geleverde bijzondere prestatie van dit individu of deze sportploeg. Ook dit jaar zal een deskundige jury zich buigen over de genomineerden.

Het Maassluise Sportgala 2019, georganiseerd door de Maassluise Sport- en Recreatieraad en de gemeente Maassluis, vindt plaats op vrijdag 21 februari 2020 in Theater Koningshof in Maassluis. Tijdens het sportgala wordt ook de Vopak Sportstimuleringsprijs ter waarde van €500,- uitgereikt aan de twee verenigingen met het beste sportstimuleringsplan.