Categorieën

Service

Ontmoet Kikker en zijn vriendjes bij Theater Koningshof

Ontmoet Kikker en zijn vriendjes bij Theater Koningshof
Uit

Ontmoet Kikker en zijn vriendjes bij Theater Koningshof

  • Redactie
  • 16-03-2023
  • Uit
Ontmoet Kikker en zijn vriendjes bij Theater Koningshof
MAASSLUIS - Kikker, bekend van de boeken van Max Velthuijs, is al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk! Dus maakt hij een uitstapje naar het theater. Op 18 maart is de spiksplinternieuwe, spetterende familiemusical Kikker is verliefd! te zien in Theater Koningshof in Maassluis.

Wat is er met Kikker aan de hand?

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vriendjes Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene, grote vraag: hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

De voorstelling Kikker is verliefd! is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs (Uitgeverij Leopold). Het is een magisch mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor. Na de voorstelling kunnen je Kikker en zijn vriendjes nog in het Atrium van Theater Koningshof ontmoeten én met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet!

Kom jij ook?

Kom jij ook 18 maart naar Theater Koningshof? Onder de kaarthouders wordt een te gek Kikker pakketje verloot met onder andere een rugzak en een Kikker knuffeltje! Kaartjes voor de voorstelling bestel je via www.theaterkoningshof.nl, of natuurlijk bij ons in het theater aan de kassa. Zien we jou ook 18 maart?

Kikker – Kikker is verliefd! (3+)
Zaterdag 18 maart 2023
Aanvang: 14.00 uur
Klik hier voor meer info & tickets!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →