Categorieën

Service

Ontmoetingsgroep voor volwassenen met autisme

Ontmoetingsgroep voor volwassenen met autisme
Gezond

Ontmoetingsgroep voor volwassenen met autisme

  • Redactie
  • 24-04-2024
  • Gezond
Ontmoetingsgroep voor volwassenen met autisme

MAASSLUIS - Deze (doorlopende) groep die maandelijks bijeenkomt is bedoeld voor mensen met autisme die een normale of hoge intelligentie hebben. Binnen deze groep kunnen deelnemers elkaar ontmoeten. Het is geen therapeutische groep, er wordt geen behandeling of psychoeducatie gegeven.

Voor wie
Voor volwassenen vanaf 18 jaar met autisme en die een normale of hoge intelligentie hebben.

Doel
Het vinden van herkenning en steun bij anderen, d.m.v. het uitwisselen van ervaringen en tips.

Inhoud
Eenmaal per maand is er een bijeenkomst. Elke maand bepalen de deelnemers zelf, over welk onderwerp zij de komende bijeenkomst met elkaar willen praten. De consulenten van MEE zullen waar nodig sturing geven aan de groep en een terugkoppeling geven. Voordat deelnemers kunnen instromen vindt er een kennismakingsgesprek plaats met een consulent van MEE. Tijdens dit gesprek kan de deelnemer vragen stellen over de groep en de consulent van MEE kan een inschatting maken of de deelnemer geschikt is voor deelname aan de lotgenotengespreksgroep.

Belangstelling?
Heb je belangstelling voor deze training dan kun je ons dat laten weten via het aanmeldformulier op de website van MEE ZHN: www.meezhn.nl/belangstelling of uw gegevens doormailen naar [email protected] (consulent MEEzhn).

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →