Categorie├źn

Service

Open Tuinen met kunst en muziek

Open Tuinen met kunst en muziek
Uit

Open Tuinen met kunst en muziek

  • Jan Buijsse
  • 27-06-2022
  • Uit
Open Tuinen met kunst en muziek
MAASSLUIS - Op zaterdag 20 augustus kunt u bij de Tentuinstelling op elf locaties genieten van kunst, tuinen en muziek in Maassluis. Een uniek evenement waarbij een groot aantal kunstenaars, musici en tuinbezitters voor één dag met elkaar verbonden zijn. Alle locaties zijn gratis te bezoeken. En het zijn meest bijzondere locaties; twee tuinbezitters zijn bijvoorbeeld aangesloten bij de landelijke organisatie Groei&Bloei.

Schilderkunst, kledingkunst, glaskunst, houten beelden, keramiek en fotowerk zijn te bewonderen. U kunt zich uren vermaken om het verhaal achter de kunst te ontdekken en te genieten van de mooie locaties. Ook wordt op een aantal locaties live muziek van lokale muzikanten gespeeld.

Het (fiets)parcours loopt van de Zuidbuurt, via het centrum van Maassluis, langs de Weverskade naar DrieMaasHave om vervolgens via de Koning Willem-Alexander Boulevard te eindigen in het Douanehuisje. Uiteraard kunt u het parcours op elk willekeurig adres beginnen. Bezoekers kunnen bij de Tentuinstelling terecht van 10 uur t/m 17 uur.

De Tentuinstelling vindt plaats op initiatief van Maassluise kunstenaar Willy Minderhoud-Poldervaart (ook bekend van de POP-UP Ateliers) in samenwerking met Stichting Maassluise Kunstenaars.