Categorieën

Service

Openbare vergadering Culturele Raad Maassluis

Openbare vergadering Culturele Raad Maassluis
Uit

Openbare vergadering Culturele Raad Maassluis

  • Redactie
  • 14-06-2020
  • Uit
Openbare vergadering Culturele Raad Maassluis
MAASSLUIS - Op dinsdag 23 juni houdt de Culturele Raad Maassluis haar openbare vergadering. In deze vergadering wordt, naast de gebruikelijke agendapunten, een gesprek gevoerd met Wim Staessens van Theater Koningshof.

Bij aanvang van de vergadering is er voor iedereen gelegenheid tot het stellen van vragen of het maken van opmerkingen over onderwerpen op het terrein van de raad, zoals cultuur, kunst, creativiteitsvorming, dramatische expressie en activiteiten op aangrenzende terreinen.

Inspreken

Tevens is er de mogelijkheid tot inspreken over een onderwerp dat op de agenda van deze vergadering staat. Zij, die willen inspreken, dienen dit minimaal één dag voor de vergadering aan de secretaris te melden onder vermelding van het agendapunt waarover men wil inspreken. De inspreektijd bedraagt 5 minuten. Insprekers dienen om 20.00 uur aanwezig te zijn. De agendapunten waarover wordt ingesproken worden zoveel mogelijk bij voorrang aan de orde gesteld. Aanmelden kan alleen via de mail: [email protected].

Vragen en opmerkingen

Vragen stellen of opmerkingen maken over onderwerpen die tot het werkterrein van de raad behoren kan altijd via [email protected] of via het contactformulier op de website.

De belangrijkste onderwerpen zijn: cultuur, kunst, creativiteitsvorming, dramatische expressie en activiteiten op aangrenzende terreinen. Voor de volledige agenda zie www.crmmaassluis.nl.

De openbare vergadering begint op dinsdag 23 juni om 20.00 uur en vindt plaatst in de ‘Zaal Lijster’ in Theater Koningshof.