Categorie├źn

Service

Opknapbeurt voor Wagenbrug

Opknapbeurt voor Wagenbrug
Nieuws

Opknapbeurt voor Wagenbrug

  • Redactie
  • 14-02-2023
  • Nieuws
Opknapbeurt voor Wagenbrug
MAASSLUIS - De Wagenbrug, gelegen aan de Noordvliet in het centrum van Maassluis, is toe aan een opknapbeurt. Daarom wordt van maandag 13 februari tot en met vrijdag 24 maart een aantal onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan de brug. Daarnaast worden verbeteringen toegepast om de brug bij opening veiliger te maken.

Tijdens het uit- en inhijsen van de staalconstructie is de Wagenbrug niet toegankelijk. Na het verwijderen van de brugconstructie wordt een tijdelijke passage aangelegd, zodat voetgangers de brug kunnen passeren. Overig verkeer wordt omgeleid. Omdat een deel van werkzaamheden weersafhankelijk is, kan het voorkomen dat de werkzaamheden langer duren of op andere momenten plaatsvinden.

De werkzaamheden zijn gepland voordat het evenementen- en vaarseizoen beginnen. Ongetwijfeld ervaart u overlast van de werkzaamheden. De gemeente is zich ervan bewust dat hierdoor woningen en bedrijven minder makkelijk bereikbaar zijn. Samen met de aannemer zorgt de gemeente ervoor dat de overlast zo beperkt mogelijk blijft.