Categorieën

Service

Rockband Splinter in De Kroepoekfabriek

Rockband Splinter in De Kroepoekfabriek
Uit

Rockband Splinter in De Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 22-03-2023
  • Uit
Rockband Splinter in De Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - Op zaterdag 25 maart komt superrockgroep Splinter naar De Kroepoekfabriek! De band is gevormd door bandleden van Birth Of Joy, Death Alley en Vanderbuyst. Deze show is voorlopig de enige show die ze in Nederland doen.

Splinter maakt rock die ze zelf omschrijven als rauw, energiek en opstandig. De energie zorgde er voor dat er na twee dagen in de studio per ongeluk een volledig album op de plank lag. Het idee was om in die twee dagen één single op te nemen. De opnames gingen zo soepel, dat het was bij veel nummers niet nodig was om een tweede take op te nemen. Een teken dat ze een goede liveband zullen zijn.

In 2021 kwamen ze met debuutplaat Filthy Pleasures. Het is het eerste album uitgebracht op het gloednieuwe Berlijnse label Robotor Records. Sinds COVID hebben ze weinig mogelijkheden gehad om het live ten gehore te brengen. Op zaterdag 25 maart komen ze ‘m in De Kroepoekfabriek laten horen!

Cosmic Debris

Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door psychedelische rockband Cosmic Debris. De drie heren uit Leiden misten de 70s zo erg dat ze een band in het leven hebben geroepen om terug te gaan naar deze betere tijden van de twintigste eeuw en de spacerock te herbeleven. En daar mag
iedereen van meegenieten. Ze stonden vorig jaar al op een Blikopener in De Kroepoekfabriek. Na veel positieve reacties op hun show komen ze weer terug naar het Vlaardingse poppodium.

Splinter + Cosmic Debris
Zaterdag 25 maart 2023
Open: 20:30 | Aanvang: 21:00 uur | Verwacht einde: 23:30 uur
Voorverkoop: €12,-. Deur: €14,-.
Meer info vind je hier!

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →