Categorieën

Service

Sluit je aan bij de Rode Kruis telefooncirkel

Sluit je aan bij de Rode Kruis telefooncirkel
Gezond

Sluit je aan bij de Rode Kruis telefooncirkel

  • Advertorial
  • 22-03-2021
  • Gezond
Sluit je aan bij de Rode Kruis telefooncirkel
MAASSLUIS – Bent u alleen en eenzaam? Regel dan dagelijks contact via de Rode Kruis telefooncirkel.

Bent u alleenstaand en ontmoet u nu door de lange periode van coronamaatregelen geen andere mensen door uw leeft, handicap of ziekte? Voor uw eigen veiligheid kunt u zich aansluiten bij de Rode Kruis telefooncirkel.

Telefooncirkel

De telefooncirkel bestaat uit een groep mensen die elkaar dagelijks bellen. Dat gebeurt in een vaste volgorde, zodat u ook door dezelfde persoon wordt gebeld. Daarna belt u zelf de volgende op de lijst.

Veiligheid

Het geeft een gevoel van zekerheid en veiligheid als iemand dagelijks in de ochtend belt of alles in orde is. Vooral als u alleen woont of moeilijk de deur uit kunt of geen familie in de buurt hebt.

De telefooncirkel wordt begeleid door een vrijwilliger van het Rode Kruis. Neemt een belpartner niet op dan geeft u dat door aan de vrijwilliger. Deze zal dan actie ondernemen en zo nodig hulp inschakelen.

Deelname

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, behalve uw eigen telefoon onkosten voor 1x per dag bellen. Aanmelden kan via emailadres: [email protected] of via het telefoonnummer: 010-2342049 van 09.00-12.00 uur op werkdagen. Graag het antwoordapparaat inspreken buiten deze ochtenduren. Geef duidelijk uw gegevens en telefoonnummer door wij kunnen u dan terugbellen of mailen.

Rode Kruis afdeling Nieuwe Waterweg Noord
E-mail: [email protected]
Telefoon: 010-2342049
Adres : Trimpad 4 3135 GA Vlaardingen

MC Haarstudio

Wagenstraat 113, Maassluis

Meer over MC Haarstudio →