Categorieën

Service

Songfestival door jongeren, ook uit Maassluis

Songfestival door jongeren, ook uit Maassluis
Uit

Songfestival door jongeren, ook uit Maassluis

  • Advertorial
  • 08-09-2022
  • Uit
Songfestival door jongeren, ook uit Maassluis

MAASSLUIS - Wegens succes terug in Theater Koningshof! De Songfestivalkoorts was in Nederland nooit hoger dan toen het spektakel in 2021 Rotterdam op zijn kop zette! Het inspireerde zes jonge theatertalenten uit Maassluis en daarbuiten om een voorstelling te maken over het grootste muziekfeest van de wereld.

Christiaan, Lise, Bas, Sven, Charlotte en Rosemarie brengen een afwisselende show op de planken over 65 jaar Eurovisie Songfestival. Met (te) gekke dansjes, mooie liedjes en grappige scènes trakteren zij het publiek op de grootste winnaars en de meest spraakmakende acts. In april 2022 speelden zij de voorstelling voor een uitverkocht Theater Koningshof en voor iedereen die het toen gemist heeft of het feestje nog een keer wil meebeleven (natuurlijk inclusief nieuw materiaal van het songfestival van dit jaar!) komen zij nu terug! 

Geschikt voor iedereen van jong tot oud die van een gezellige middag uit en het songfestival houdt. Na eerdere succesvolle shows vol bekende musicalliedjes, is Ding a Dong de derde voorstelling die het zestal, gefaciliteerd door Theater Koningshof en begeleid door volwassenen, in coronatijd maakt en speelt.

Zondag 9 oktober
Aanvang: 15.00 uur
Kaarten à € 10,- verkrijgbaar via I: www.theaterkoningshof.nl
Instagram en Facebook: dingadong2022

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →