Categorie├źn

Service

Stadsgehoorzaal organiseert bijeenkomst artiesten en verenigingen

Stadsgehoorzaal organiseert bijeenkomst artiesten en verenigingen
Uit

Stadsgehoorzaal organiseert bijeenkomst artiesten en verenigingen

  • Advertorial
  • 13-04-2022
  • Uit
Stadsgehoorzaal organiseert bijeenkomst artiesten en verenigingen
VLAARDINGEN Nu het culturele leven eindelijk weer tot bloei komt en er weer maximaal van kunst en cultuur genoten kan worden, pakt de Stadsgehoorzaal Vlaardingen als podium van de stad (weer) graag haar rol als vraagbaak, meedenker en faciliterende organisatie voor Vlaardingse artiesten en verenigingen. Daarom nodigen zij alle lokale partijen die graag op de bühne staan van harte uit voor een bijeenkomst in het theater op dinsdag 10 mei om 17:30 uur. Onder het genot van een kopje soep en broodjes gaat de Stadsgehoorzaal graag in gesprek over de ideeën en vragen die er leven binnen cultureel Vlaardingen en wat het theater hier voor rol in kan spelen. Vertegenwoordigers van verenigingen, artiesten of andere organisaties kunnen zich aanmelden via [email protected].

Na twee roerige jaren staan de deuren van de Stadsgehoorzaal weer wagenwijd open voor alle lokale culturele partijen.  Zo wordt er wekelijks gerepeteerd door 8 vaste verenigingen (en is er nog ruimte voor 4 gezelschappen), speelt er regelmatig een lokale vereniging of gezelschap de sterren van de hemel in één twee prachtige zalen, denkt het theater enthousiast mee over de realisatie van spannende, creatieve dromen en geeft zij graag advies op het gebied van financiële steun/middelen zoeken bij lokale fondsen. De Stadsgehoorzaal gaat als podium voor de stad op dinsdagavond 10 mei graag met de artiesten en verenigingen in gesprek over hoe het met hen gaat, of er zaken zijn waar het theater iets in kan betekenen en of er inspirerende ideeën leven die wellicht met elkaar een zetje kunnen krijgen. Ook in het kader van het 750-jarig bestaan van Vlaardingen dat in 2023 groots gevierd gaat worden liggen wellicht mooie kansen voor de artiesten en verenigingen om aan te haken.

De Stadsgehoorzaal hoopt op een mooie opkomst van Vlaardingse artiesten, verenigingen en lokale partijen om met elkaar te brainstormen en weer volop uit te kijken naar alles dat komen gaat!

Bijeenkomst voor Vlaardingse artiesten en verenigingen
Dinsdag 10 mei – 17:30 uur (incl. soep en broodjes)
Aanmelden (1-2 vertegenwoordigers per club) via [email protected]

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →