Categorieën

Service

Stadsgehoorzaal presenteert coronavrij theaterprogramma!

Stadsgehoorzaal presenteert coronavrij theaterprogramma!
Uit

Stadsgehoorzaal presenteert coronavrij theaterprogramma!

  • Advertorial
  • 15-07-2020
  • Uit
Stadsgehoorzaal presenteert coronavrij theaterprogramma!
VLAARDINGEN - Vandaag is de Stadsgehoorzaal vol trots gestart met de kaartverkoop van 36 nieuwe theatervoorstellingen in de periode september t/m december. Onder andere grote namen als Karin Bloemen, Sanne Wallis de Vries en Jandino reizen de komende maanden naar Vlaardingen af. Na een flink aantal maatregelen, waaronder de geld-terug-garantie als er onverhoopt een tweede golf uitbreekt, kan het Vlaardingse theater niet wachten om weer in stappen samen te kunnen genieten van het theater. 

“Wij zijn ontzettend blij dat wij de inwoners van Vlaardingen en omstreken weer mogen ontvangen in ons theater, we zijn er klaar voor!” aldus communicatiemedewerker Robin Sterrenburg. De kaarten zijn zowel via de website als aan de theaterkassa te bestellen.  

Het theaterjaar zal in verschillende opzichten anders dan anders worden. Maar zeker niet minder leuk! De afgelopen maanden hebben zowel de artiesten als het theater de tijd gebruikt om de theaterbeleving veilig en tegelijk ook zo prettig mogelijk te maken. De bezoekers in de proeffase waren dan ook zeer positief over de aanpak van het theater. Het publiek wordt persoonlijk ontvangen bij de entree en mogen met hun drankjes direct de sfeervol ingerichte theaterzaal betreden. In alle ruimte kan iedereen komen  genieten van een ontspannen avondje uit.

Theaterexperimenten

De 36 nieuw geprogrammeerde voorstellingen vormen een bijzondere mix van in Vlaardingen geliefde grote namen, zoals Danny Vera en Karin Bloemen, en veelbelovende nieuwe talenten, die het theater graag aan de inwoners presenteert. Zo heeft cabaretière Sanne Wallis de Vries de speciale interim voorstelling HEEL. geschreven voor deze periode en maakt YouTuber Nesim El Ahmadi zijn theaterdebuut. Door de jonge bezoekers kan er met grote ogen gekeken worden naar shows van onder andere Juf Roos, De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen en Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Uiteraard is er bij dit podium van de stad ook ruimte in de programmering voor puur Vlaardingse producties, zoals de terugkerende series Jazz in Town en Klassiek op Zondag, maar ook de nieuwe folkreeks van Fred Piek: Freds Folk Foyer. Tot slot brengt de Stadsgehoorzaal een aantal nieuwe theaterexperimenten, zoals een live escaperoom en een nieuw open podium met plek voor artiesten uit de stad!

Geld-terug-garantie

Uiteraard begrijpt het theater dat mensen het kopen van een kaartje wellicht nog spannend vinden. De Stadsgehoorzaal komt de bezoekers dan ook tegemoet met de garantie dat in het geval van Corona-gerelateerde annuleringen, zowel vanuit het theater als de kaarthouder, het volledige aankoopbedrag teruggestort kan worden. Kaarten voor deze en vele andere voorstellingen zijn, geheel risicovrij, te koop via www.stadsgehoorzaal.nl . Daarnaast is de theaterkassa deze en volgende week geopend op werkdagen van 9:00 tot 17:30 uur en op zaterdagen van 14:00 tot 16:00 uur. In de rest van de zomerperiode is de theaterkassa op alle dinsdagen geopend.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →