Categorieën

Service

Stadswandeling voor mantelzorgers

Stadswandeling voor mantelzorgers
Gezond

Stadswandeling voor mantelzorgers

  • Redactie
  • 25-08-2023
  • Gezond
Stadswandeling voor mantelzorgers
MAASSLUIS - Op 17 augustus heeft een groep mantelzorgers deelgenomen aan een historische stadswandeling, geleid door stadsgids Jaap Spijker van de Historische vereniging Maassluis.

De wandeling startte bij hotel Maassluis, waar we startte met een lekkere kop koffie of thee. Via het schanseiland eindigden we in de binnenstad van Maassluis. Het weer was perfect, de zon bracht nóg een beetje extra glans aan de wandeling. Deze zomeractiviteit werd georganiseerd door Minters Mantelzorg, om mantelzorgers de mogelijkheid te bieden even ‘uit’ de zorgende rol te stappen tijdens deze wandeling. Er werden mooie verhalen verteld en feiten en weetjes die velen nog niet kenden over het voor velen ‘welbekende’ Maassluis. We weten nu onder andere wat ‘de kippenbrug’ is en waar de uitdrukking ‘rijke stinkerds’ vandaan komt! We kijken terug op een zonnige mooie historische wandeling.

Ben je mantelzorger en heb je vragen hierover? Dan kun je voor advies en (individuele) ondersteuning bellen met 010-4352011 of mailen naar [email protected]. Voor meer informatie over ondersteuning en geplande cursussen en trainingen kun je ook terecht op de website; www.mintersmantelzorg.nl Hier kun je je ook registreren, dan ben je altijd op de hoogte van activiteiten, bijeenkomsten en cursussen die (gratis) aangeboden worden. Of loop eens binnen bij het mantelzorgcafé! Iedere eerste donderdag van de maand, staat vanaf 10:00 uur de koffie klaar voor mantelzorgers in Theater Koningshof. (ruimte Strauss op de 1e etage)

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →