Categorieën

Service

Start kaartverkoop 120 nieuwe shows in de Stadsgehoorzaal

Start kaartverkoop 120 nieuwe shows in de Stadsgehoorzaal
Uit

Start kaartverkoop 120 nieuwe shows in de Stadsgehoorzaal

  • Redactie
  • 23-04-2024
  • Uit
Start kaartverkoop 120 nieuwe shows in de Stadsgehoorzaal

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Op donderdag 25 april om 10:00 uur start bij de Stadsgehoorzaal (zowel online via stadsgehoorzaal.nl/programma, als telefonisch en bij de Theaterkassa) de kaartverkoop van theaterseizoen 24/25 én verschijnt de theaterbrochure vers van de pers. Hét prachtige resultaat van maandenlang creatief programmaspeurwerk, mooie gesprekken, onderbuikgevoel en vooral een hoop enthousiasme. Het theaterteam heeft, samen met de Programmaraad, haar uiterste best gedaan om uit duizenden voorstellingen de 120 meest prachtige theaterprogramma’s uit te kiezen en kan niet wachten om deze met iedereen te delen!

Variatie, verrassing én herkenning

“We wilden een programma aanbieden vol variatie, vol kwaliteit, vol verrassing en vol herkenning. Vol grote namen, maar ook nieuwe talent. Voorstelling voor families en voor vrienden, voor alleengaanden en voor stellen, voor buren en collega’s. Echt voor iedereen moet er iets aantrekkelijks voorbijkomen.” aldus directeur Renske Verbeek. “Ook hebben we nog ruimte in het programma gehouden voor actualiteit. Er kan zomaar nieuw, actueel en populair programma bij komen door het jaar heen. Houd onze nieuwsbrief en socialmediakanalen dus goed in de gaten!”

Trotse greep uit het programma

Komend seizoen kan er volop genoten worden van muziek, cabaret, dans, toneel, musical, inspirerende theatercolleges en familievoorstellingen in zowel de Grote Zaal, als de Harmonie van het theater. Ray Klaassens, Bert Visscher, Emma Heesters, Claudia de Breij, Valentina Tóth, Tjitske Reidinga, Jamai, Woezel & Pip (2+), Borrelnootjez, Plien & Bianca, Niels Geusebroek, Alex Ploeg, Soundos El Ahmadi, Tina Turner Tribute, Ricky Risolles, Re-play & Roméo, Christian Farla, Agatha Christie’s Murder on the Nile, Mell VF, Lale Gül, The Fortunate Sons, Ashton Brothers, De Gorgels (6+), Iris Rulkens, Pieter Derks, Harry Mulisch’ De Aanslag, Jandino, Nhung Dam, Klaas van der Eerden, De NEEhoorn (7+), Veldhuis & Kemper, The Kik, Peter Heerschop & Viggo Waas, Yentl en de Boer, Guido Weijers, Jawad Es Soufi en verschillende babyconcerten (0+) zijn slechts een trotse greep uit het gevarieerde theaterprogramma.

Toegankelijk en laagdrempelig

De Stadsgehoorzaal ziet graag dat theater aantrekkelijk en toegankelijk is voor iedereen en streeft ernaar zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daarom biedt zij komend theaterseizoen maar liefst veertien keer een prachtige theatervoorstelling aan voor een lagere prijs dan normaal. Dit om theaterbezoek voor een grote groep mogelijk te maken en mensen te verleiden af en toe iets anders uit te kiezen dan ze gewend zijn.

Naast het professionele aanbod in het theatergebouw aan de Schiedamseweg, presenteert de Stadsgehoorzaal bovendien voor het tweede jaar op rij het gratis toegankelijke festival de Stadskaravaan. De Stadskaravaan reist dit keer naar twee verschillende Vlaardingse wijken, Westwijk en Holy, om de inwoners te trakteren op theater, muziek en dans en zo hopelijk nog meer nieuwe theaterbezoekers te ontmoeten.

Kleurrijk straattheater op Koningsdag

Op zaterdag 27 april is het team van de Stadsgehoorzaal in het centrum van Vlaardingen te vinden om Koningsdag én de start van de kaartverkoop te vieren. Tussen 10:45 en 14:15 uur trekken twee prachtige straattheateracts meerdere keren door de binnenstad. Geniet van deze geweldige acts én neem direct een flyer met daarop het nieuwe theaterprogramma mee (en boek natuurlijk ook meteen kaarten voor jouw favoriete voorstellingen!).

Ophalen & aanvragen theaterbrochure

Naast de start van de kaartverkoop verschijnt donderdag 25 april ook een kleurrijke theaterbrochure vers van de pers, om heerlijk in te bladeren en favorieten in aan te vinken. Iedereen die geïnteresseerd is in de brochure is vanaf 25 april van harte welkom om een exemplaar in het theater (Schiedamseweg 51) op te halen én meteen kaarten te bestellen voor één of meer van de 120 nieuwe voorstellingen. Het theaterteam staat bovendien met open armen klaar om iedereen te voorzien van een persoonlijk theateradvies op maat! In het kader van duurzaamheid wordt de theateragenda op aanvraag (via stadsgehoorzaal.nl/theateragenda2425) per post verstuurd.


Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →