Categorieën

Service

Stichting Vier het Leven neemt ouderen uit Maassluis mee uit!

Stichting Vier het Leven neemt ouderen uit Maassluis mee uit!
Uit

Stichting Vier het Leven neemt ouderen uit Maassluis mee uit!

  • Advertorial
  • 01-08-2022
  • Uit
Stichting Vier het Leven neemt ouderen uit Maassluis mee uit!

Gaat u mee naar Theater Koningshof?

MAASSLUIS - ‘Samen uit, samen genieten’, dat is het motto van Stichting Vier het Leven. Het nieuwe culturele seizoen staat weer voor de deur en speciaal voor ouderen die in Maassluis wonen, nog graag uitgaan maar dat liever niet alleen doen of behoefte hebben aan een ondersteunende arm, heeft Vier het Leven samen met Theater Koningshof in Maassluis een bescheiden, maar gevarieerd cultureel aanbod samengesteld.

Vier het Leven is een landelijke goede doelen organisatie, die met behulp van 1.600 vrijwilligers mensen op leeftijd mee uitneemt. Want niet voor elke cultuurliefhebber is het makkelijk om uit te gaan. Het alleen gaan, het regelen van tickets of het vervoer is voor ouderen vaak een struikelblok. Vier het Leven organiseert het hele jaar door compleet verzorgde culturele uitjes en regelt daarbij alles, zodat ouderen zorgeloos kunnen genieten; het vervoer, zitplaatsen in de foyer, de entreekaarten, de drankjes en prettig gezelschap. Samen uitgaan is gewoon veel gezelliger. Het programma vanaf september is bekend en er is volop prachtig aanbod. We gaan naar o.a. Freek de Jonge, de John Denver Tribute Band én The Golden Oldies en dat allemaal in het gezellige Theater Koningshof in Maassluis!

In de regio Westland heeft Vier het Leven een geweldig team enthousiaste vrijwilligers die ook allemaal cultureel geïnteresseerd zijn en graag uitgaan. Een vrijwilliger van Vier het Leven haalt maximaal drie gasten thuis op, biedt waar nodig een ondersteunende arm en houdt hen ook gezelschap tijdens de theatervoorstelling, film, het concert of museumbezoek. Van tevoren en tijdens de pauze drinken we gezellig samen een drankje.

Woont u in Maassluis? Dan nodigen we u van harte uit om met ons mee uit te gaan! U (65+) kunt zich geheel vrijblijvend en kosteloos aanmelden bij Vier het Leven. U krijgt dan alle informatie over bijvoorbeeld de kosten van de uitjes en het programma thuisgestuurd. Aanmelden kan via landelijk telefoonnummer 035-5245156. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.4hetleven.nl.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →