Categorieën

Service

The Billy Joel Experience terug in Theater Koningshof!

The Billy Joel Experience terug in Theater Koningshof!
Uit

The Billy Joel Experience terug in Theater Koningshof!

  • Redactie
  • 02-05-2023
  • Uit
The Billy Joel Experience terug in Theater Koningshof!
MAASSLUIS - Alexander Broussard en 003 komen in 2024 terug naar Theater Koningshof met de show ‘The Billy Joel Experience: The Album Tour’! Het belooft een heel bijzondere show te wor-den: het wordt er namelijk één waarbij jij als publiek kunt bepalen welke nummers de band speelt! Dat klinkt als muziek in de oren, toch?!

De grootste hits van Billy Joel

De show zit boordevol met de grootste hits van de welbekende ‘Piano Man’. Voor de pauze spelen Alexander Broussard en 003 één van de 12 albums van Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n grootste hits. Via een speciale webpagina (www.billyjoelexperience.nl/stemmen) bepaal je als bezoeker voorafgaand aan het concert de setlist. Dat gaat heel makkelijk: je kiest eerst het album dat je wil horen, daarna maak je een top 10 van jouw favoriete Billy Joel-hits. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen - en hoe de setlist eruit komt te zien! Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook! Stemmen is niet verplicht. 

Veelgeprezen band en artiesten

The Billy Joel Experience staat onder leiding van Alexander Broussard, bekend van o.a. Najib Amhali en Crazy Pianos. De band stond in de afgelopen 4 jaar op heel wat verschillende po-dia door heel het land – in mei speelden ze zelfs nog in een uitverkocht Ziggo Dome! The Billy Joel Experience stonden op verschillende toonaangevende festivals en deden mee aan maar liefst vijf Tv-programma’s. En met succes: Bij ‘The Tribute: Battle Of The Bands’ (SBS6) kregen ze van zowel het publiek als de jury een 9.2!

Benieuwd naar de show? Kaarten zijn vanaf nu te koop via www.theaterkoningshof.nl!

Alexander Broussard & 003 – The Billy Joel Experience: The Album Tour
Woensdag 17 april 2024
Aanvang: 20.15 uur
Tickets via www.theaterkoningshof.nl

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →