Categorieën

Service

Theater Koningshof: Bewaar je tickets, geniet later!

Theater Koningshof: Bewaar je tickets, geniet later!
Uit

Theater Koningshof: Bewaar je tickets, geniet later!

  • Redactie
  • 17-04-2020
  • Uit
Theater Koningshof: Bewaar je tickets, geniet later!
MAASSLUIS- De (financiële) consequenties van de sluiting van Theater Koningshof vanaf half maart zijn groot. Tientallen voorstellingen, films, evenementen en verhuringen zijn geannuleerd. Theater Koningshof is in ieder geval tot 28 april voor verhuringen gesloten en voorstellingen en films zijn tot 1 juni geannuleerd. Het is op dit moment nog uiterst onzeker of ze vanaf 28 april, respectievelijk 1 juni, wel echt open mogen.

In een open brief schrijft directeur Wim Staessens hier op de website van De Koningshof uitgebreid over:

,,Natuurlijk zijn we niet bij de pakken gaan neerzitten. Achter de schermen is begonnen met achterstallig onderhoud en probeert Theater Koningshof voor alle geannuleerde voorstellingen, verhuringen, projecten en evenementen vervangende data voor het publiek aan te bieden. Dit zal moeten gaan passen in de agenda’s van diverse partijen. Het is geen sinecure dit te realiseren, omdat we niet weten wanneer we de deuren weer open kunnen gooien.

Omdat we nog niet weten wanneer we open mogen, kunnen we nu ook nog geen nieuwe data communiceren. Om die reden hebben we met de hele theatersector afgesproken dat we ons publiek pas informeren over vervangende data wanneer echt duidelijk is wanneer de deuren weer open mogen. In dit kader is ook de landelijk campagne ‘Bewaar je ticket, geniet later’ gestart. Bezoekers wordt gevraagd hun ticket(s) te behouden en zo de culturele sector te steunen. Ook Theater Koningshof vraagt aan jullie om de reeds gekochte kaarten te bewaren totdat onze deuren weer opengaan.

Als er een nieuwe datum is gevonden om de voorstelling in te halen, dan blijft het oorspronkelijke ticket gewoon geldig. Is het helaas echt niet mogelijk een voorstelling te verplaatsen en de voorstelling wordt definitief afgelast, dan wordt het volledige aankoopbedrag op een tegoed gezet. Dit kan later ingewisseld worden bij het kopen van kaartjes voor een andere film of voorstelling. Het is ook mogelijk om ervoor kiezen om de waarde van het kaartje om te zetten in een donatie, waarmee je de artiesten, makers en Theater Koningshof steunt. Dit kan je nu nog niet doen. Er is nog geen actie mogelijk. 
 

Wat kan ik nu wel al doen voor Theater Koningshof? 

Publiek vraagt ons in deze periode, hoe ze het lokale theater van Maassluis nu al kunnen helpen. Dat voelen wij als een enorme steun! De vraag alleen al, vinden wij geweldig. Je steunt ons in deze moeilijke periode enorm door Vriend van… Theater Koningshof te worden. Meer informatie hierover lees je hier. Ook kan je een donatie aan het theater doen, hiervoor kan je via de mail contact opnemen. Mail met [email protected]


En nu, hoe verder?

Doen wij nog altijd een beroep op jullie geduld en begrip. Zodra we definitief weten wanneer we weer de deuren open mogen gooien, zullen we jullie hierover informeren. We verwachten je na 28 april, na nadere besluitvorming van de overheid, meer informatie te kunnen geven. Door de uitzonderlijke drukte verzoeken wij je om uitsluitend via e-mail contact met ons op te nemen ([email protected] ). Op onze website is de meest actuele informatie beschikbaar en vind je mogelijk ook het antwoord op jouw vragen.

We hopen op je begrip voor deze situatie en berichten je persoonlijk zodra dat kan. Zorg goed voor elkaar. Houd vol.

Met vriendelijke groeten, mede namens team Theater Koningshof,

Wim Staessens – directeur Theater Koningshof 
 

Meer informatie over ‘Bewaar je ticket, geniet later’, vind je hier!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →