Categorieën

Service

Theater Koningshof gaat weer open

Theater Koningshof gaat weer open
Uit

Theater Koningshof gaat weer open

  • Redactie
  • 26-05-2020
  • Uit
Theater Koningshof gaat weer open
MAASSLUIS - Theater Koningshof is 11 weken dicht geweest en vanaf 1 juni a.s. mogen we eindelijk onze deuren weer openen. Hier zijn wij natuurlijk (voorzichtig) blij om! Weliswaar met een aangepast programma en looproutes door het gebouw, maar het begin is er. In juni gaan we van start met onze filmmaand: we draaien voor max. dertig bezoekers op de vrijdagavonden mooie films uit ons filmprogramma en op een aantal zaterdagavonden zijn er optredens van bands in onze theaterzaal.

Juni filmmaand

In juni draaien we een aantal films die we tussen maart en mei niet konden draaien. Zo kun je de films Frida, Downton Abbey, Sonny Boy, C’est La Vie en Kapsalon Romy bij ons bezichtigen. De zaterdagavonden staan in het teken van muziek. De eerste zaterdag van juni kun je naar muziek van de band The Buzz luisteren. Ons online programma ‘Koningshof Kijkt’ blijft natuurlijk ook nog beschikbaar via onze website, waar je theater kunt kijken en zelf ook kunt meedoen. Het volledige programma vind je op www.theaterkoningshof.nl.

Veiligheid

Uiteraard doen we er alles aan om de veiligheid van onze bezoekers en ons personeel te beheersen, waarbij we ons aan de richtlijnen van het RIVM houden. Daarom hebben we looproutes door het gebouw en is er zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer. Dit is door middel van affiches, infoborden en stickers duidelijk aangegeven.

Vergaderen?

In juni biedt Theater Koningshof in alle veiligheid ruimte aan voor vergaderingen en bijeenkomsten tot 30 mensen, waarbij iedereen op 1,5m van elkaar kan plaatsnemen. Vanaf juli kunnen we deze mogelijkheid tot 75 deelnemers aanbieden. Hierbij kunnen we ook op een verantwoorde manier de horecavoorzieningen aanbieden. Interesse? Stuur een bericht naar [email protected]

Geannuleerde voorstellingen

Achter de schermen zijn we ook nog bezig met het verplaatsen van theater- en filmvoorstellingen die we tussen maart en juni niet konden laten zien. Dit is een enorme puzzel, die helaas nog niet helemaal rond is, ook gezien de steeds veranderende maatregelen. Dus tickethouders vragen we nog altijd om begrip en geduld. Zodra we over alle voorstellingen heldere communicatie naar buiten kunnen brengen, zullen we iedereen via de mail op de hoogte brengen. We hanteren hierbij de uitgangspunten van de landelijke campagne ‘bewaar je ticket, geniet later’.

Theater Aan Je Deur

Theater Koningshof is gestart met het project Theater Aan Je Deur! Gisteren maandag 25 mei jl. startte het cabaretduo Spruijt & Opperman en zongen de sterren van de hemel op wel 6 verschillende locaties waar we verschillende lieve Maassluizers verrasten met een optreden op de stoep met een hartverwarmend optreden van het duo. Veel mensen met ieder hun eigen verhaal in deze bijzondere en ook moeilijke tijd. Het was een dag met een gouden randje. Alle winnaars gefeliciteerd! De volgende artiest staat alweer te trappelen. Let op Facebook voor de volgende unieke Theater Aan Je Deur actie heel binnenkort! Je kunt (een ander) opgeven via Facebook of houd de nieuwsbrief van Theater Koningshof in de gaten. Project Theater Aan Je Deur wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds Schiedam Vlaardingen, Rabobank Westland en gemeente Maassluis.

Wij hopen jullie binnenkort weer te mogen begroeten in het theater!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →