Categorieën

Service

Theatervoorstelling over het leed dat pubers heet

Theatervoorstelling over het leed dat pubers heet
Uit

Theatervoorstelling over het leed dat pubers heet

  • Redactie
  • 23-03-2022
  • Uit
Theatervoorstelling over het leed dat pubers heet
VLAARDINGEN - Niemand ontkomt eraan: de puberteit. De hormonen gieren door het lijf en de stembanden veranderen met de minuut. Maar ook voor de mensen om de puber heen is het een rumoerige periode. Alles waar tegenaan geschopt kan worden wordt een doelwit en ouderlijk gezag is ver te zoeken. Al deze lachwekkende kwellingen komen samen in de muzikale comedy Tis hier geen hotel, die op vrijdag 25 maart (20:15 uur) te zien is in de Stadsgehoorzaal. Kaarten zijn te koop via www.stadsgehoorzaal.nl of aan de Theaterkassa (Schiedamseweg 51 of 010 434 05 00).

Tis hier geen hotel begon als een website voor iedereen met een puber in huis. De tips, lijstjes, video’s en artikelen werden steeds populairder en nu is de tijd gekomen om alle verhalen live te vertellen in het theater. De regie is in handen van cabaretier Jeroen Woe (bekend van o.a. Even tot Hier). Cabaretiers Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth nemen het publiek op razend tempo mee langs de hoogte- en dieptepunten van het puberbestaan. Want als ouder word je eigenlijk alleen gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wilt zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

Naast het uitspelen van de pijnlijk herkenbare situaties geven de leading ladies ook tips om deze belangrijke jaren in de ontwikkeling te overleven: Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn! Aan het einde van de avond zal je inzien wat een schatten die pubers eigenlijk zijn en dat het voor hen ook allemaal niet makkelijk is. Tis hier geen hotel wordt een avondje ongegeneerd lachen om het leed dat pubers heet, zodat je er weer een tijdje tegenaan kan thuis.

Tis Hier Geen Hotel
Vrijdag 25 maart – 20:15 uur
Kaarten (€ 25,00) bestellen

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →