Categorieën

Service

Tiptop voor nop geeft mode tweede leven

Tiptop voor nop geeft mode tweede leven
Winkelen

Tiptop voor nop geeft mode tweede leven

  • Redactie
  • 07-09-2021
  • Winkelen
Tiptop voor nop geeft mode tweede leven

MAASSLUIS - Mode is te mooi - en te duur - om een kortstondig leven te leiden. Dat is zo'n beetje de rode draad achter het evenement 'Tiptop voor nop'.

In de Week van de Ontmoeting, vindt dat evenement plaats in Maassluis. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober kunnen met name vrouwen gratis tweedehands kleding, schoenen en accessoires uitzoeken.

Behalve het herbestemmen van kleding en schoenen is Tiptop volgens de organisatoren ook 'een gezellige bijeenkomst waar vrouwen elkaar kunnen ontmoeten'. En plezier hebben: er is gelegenheid om je te laten bijstaan door een styliste, een schoonheidsspecialiste kan voor een kleine transformatie zorgen en er is een modeshow. Samen met muziek en iets te eten en drinken kunnen de vrijdagavond en zaterdagochtend in de Maranathakerk borg staan voor een paar vermakelijke uurtjes.

De organisatie van Tiptop voor nop is in handen van vrijwilligers, samen met Stichting Present Maassluis en de kledingbank en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Maassluis. Inleveren van mode kan overigens ook nog.