Categorieën

Service

Vlaardingen750 concert in De Kroepoekfabriek

Vlaardingen750 concert in De Kroepoekfabriek
Uit

Vlaardingen750 concert in De Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 12-05-2023
  • Uit
Vlaardingen750 concert in De Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - Op zaterdag 20 mei viert De Kroepoekfabriek dat Vlaardingen 750 geworden is met een speciaal southern rockconcert. Copperhead County, onder leiding van Vlaardinger Corvin Sylvester, staat op het podium deze avond. Daarnaast staan ook Nick Dittmeier and the Sawdusters op het affiche om deze avond met country en americana aan te vullen.

Copperhead County

Copperhead County is een van de weinige bands in Nederland die échte southern rock maakt. Geïnspireerd door voorgangers als Blackberry Smoke en The Outlaws brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beerraising tunes’. Heerlijk meeslepende nummers over het leven, gebracht door de doorgewinterde zang van Corvin Sylvester. Alle ingrediënten voor een muzikaal avontuur zijn aanwezig. Voor de mix en productie van hun laatste album heeft de band samengewerkt met Matt Wallace, onder andere bekend van zijn werk met Faith No More, R.E.M. en Maroon 5.

Nick Dittmeier and the Sawdusters

Nick Dittmeier and the Sawdusters hebben een behoorlijke staat van dienst; met maarliefst 3 EP’s en 3 volledige albums op zak vliegen deze southern rockers over vanuit South-Indiana om deze avond compleet te maken. Ze snappen als geen ander dat oudere genres, zoals country en americana, soms moeten vernieuwen om relevant te blijven, en hebben daarom op elk album een ander geluid. Toch blijft de band dicht bij zichzelf met een typisch southern rockgeluid en échte countryside storytelling.

Copperhead County + Nick Dittmeier and the Sawdusters
Zaterdag 20 mei 2023
Open: 20:30 | Aanvang: 21:00 uur | Verwacht einde: 23:30 uur
Voorverkoop: €15,00. Deur: €17,50.
Meer info is te vinden op kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →