Categorieën

Service

Vliegende start voor nieuwe theaterprogramma Stadsgehoorzaal

Vliegende start voor nieuwe theaterprogramma Stadsgehoorzaal
Uit

Vliegende start voor nieuwe theaterprogramma Stadsgehoorzaal

  • Advertorial
  • 04-05-2022
  • Uit
Vliegende start voor nieuwe theaterprogramma Stadsgehoorzaal
VLAARDINGEN - Precies één week na de start van de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 22/23, kan de Stadsgehoorzaal een opvallend positieve tussentijdse balans opmaken. Met ruim 5.000 verkochte kaarten op de teller, waarbij het record van topjaar 2019 is verbroken, kan gesproken worden van een vliegende start van het nieuwe theaterseizoen!

Heerlijk vol en afwisselend programma

Dat het theaterprogramma vol grote namen zit, helpt ongetwijfeld mee aan het succes. Theaterbegrippen als Youp van ’t Hek, Herman van Veen, Simone Kleinsma, Peter Pannekoek (inmiddels al uitverkocht), Richard Groenendijk, Tineke Schouten, Guido Weijers, Yentl en de Boer, Fred van Leer, Ellen ten Damme, René van Meurs en vele anderen verschijnen komend seizoen op de Vlaardingse planken. Maar ook nieuwe, spannende (cabaret)ontdekkingen als Vlamousse, Lotte Velvet, n00b, Christian van Eijkelenburg  en Fabian Franciscus krijgen een podium, naast kinderhelden zoals Bing (1+), Bumba (1+), Kikker (3+), Assepoester (4+), Kruimeltje (6+) en Mees Kees (8+). Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan artiesten als Fay Claassen, Jeroen van der Boom, Henk Poort, Slagerij van Kampen, Sven Hammond, Elvis The Music, OG3NE, Mart Hoogkamer, The Kik, Carel Kraayenhof, Frans Bauer en Emma Heesters. En ook op het gebied van toneel, musical en dans is genoeg te beleven met Komt een vrouw bij de dokter, De Verleiders, Opvliegers, Huisvrouwen bestaan niet, Blind date, Checkpoint Charlie en ISH Dance Collective. Tot slot is natuurlijk ook het wereldse Moestuin Festival (za. 18 juni ‘22 én za. 10 juni ’23) niet meer weg te denken uit het Vlaardingse theaterprogramma.

Zó ontzettend klaar voor!

Directeur Renske Verbeek: ,,Het is voor ons, zeker na de uitdagende periode van de afgelopen twee jaar, echt een bijzonder moment. We hebben een gedrukte kalender, een programma én een jarige zaal. Een theaterseizoen vol plannen… eindelijk weer! We zijn er zó ontzéttend klaar voor! En dat mensen vanaf de start kaartverkoop in zulke groten getale kaarten aanschaffen geeft wel aan dat het publiek er óók weer klaar voor is. Ongelofelijk dankbaar zijn we dat we zelfs de explosieve kaartverkoop in topjaar 2019 al hebben overtroffen. We hopen van harte íedereen weer te verwelkomen en staan weer bij de theaterdeur met open armen en een grote lach van oor tot oor!”

Bekijk het programma

Het kersverse, gloednieuwe theaterprogramma 22/23 is te vinden op https://stadsgehoorzaal.nl/programma. Kaarten kunnen zowel online worden besteld, als aan de Theaterkassa (Schiedamseweg 51, telefonisch via 010 434 05 00). De theaterkassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur en vanaf 1,5 uur voor aanvang van ieder evenement.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →