Categorieën

Service

Werkgroep Vastgoed Stadshart Maassluis opgericht

Werkgroep Vastgoed Stadshart Maassluis opgericht
Winkelen

Werkgroep Vastgoed Stadshart Maassluis opgericht

  • Redactie
  • 18-11-2020
  • Winkelen
Werkgroep Vastgoed Stadshart Maassluis opgericht

Voorzitter Cocky Berrevoets en secretaris Randolph Plomp.

MAASSLUIS - Met de oprichting van de Werkgroep Vastgoed Stadshart Maassluis is de eerste stap gezet om de vastgoedeigenaren in het Stadshart te verenigen.

,,Een toekomstbestendig centrum vraagt om gezamenlijk optrekken door drie partijen: de gemeente, de ondernemers en de vastgoedeigenaren,” vertelt voorzitter Cocky Berrevoets. ,,Ook wel ‘de gouden driehoek’ genoemd. Via de BIZ en centrummanagement zijn de winkeliers in het stadshart goed in beeld en is een gesprek over het algemeen goed te organiseren. De vastgoedeigenaren zijn daarentegen minder zichtbaar omdat zij niet verenigd zijn. Daarom zoeken wij zelf als eigenaren de verbinding met andere eigenaren.”

Met de vastgoedeigenaren wil de werkgroep actief inzetten op een compacter winkelcentrum, brancheringsadvies, veiligheid, een hoger onderhoudsniveau van het vastgoed in het stadshart én fungeren als sparringpartner van de gemeente bij nieuwe ontwikkelingen. De werkgroep heeft al steun van eigenaren en hoopt dat uiteindelijk alle eigenaren zich vrijwillig aanmelden voor een bijdrage van €150,- per jaar. Voor meer informatie neemt u contact op met [email protected].