Categorieën

Service

Wethouder Kuiper opent Week van de Ontmoeting

Wethouder Kuiper opent Week van de Ontmoeting
Nieuws

Wethouder Kuiper opent Week van de Ontmoeting

  • Redactie
  • 03-10-2021
  • Nieuws
Wethouder Kuiper opent Week van de Ontmoeting
MAASSLUIS - Wethouder Sjoerd Kuiper opende de Maassluise Week van de Ontmoeting op vrijdag 1 oktober. Tot en met zaterdag 9 oktober zijn er allerlei leuke activiteiten en voorstellingen in Maassluis, waar mensen van alle leeftijden elkaar kunnen ontmoeten.

,,Maassluis zijn we samen! We willen de onderlinge verbondenheid in de stad versterken, want onbekend maakt onbemind”, zegt wethouder Kuiper. ,,Als we elkaar beter leren kennen, is er meer begrip, meer zorgzaamheid en meer respect voor anderen in de stad. Daarom is deze week van ontmoeting en verbinding precies wat we nodig hebben zo na de coronatijd."

Saamhorigheid
,,Geweldig dat zoveel inwoners en organisaties zich inzetten voor de vele activiteiten in deze week", vindt de wethouder. ,,Oprechte aandacht voor een ander, ook buiten de eigen kring, is van onschatbare waarde. Het is de basis voor nieuwe contacten, beginnende vriendschappen, en hopelijk het begin van nog veel meer saamhorigheid in onze stad.”

Programma
De Week van de Ontmoeting is onderdeel van de landelijke campagne ‘Week tegen Eenzaamheid’, waarbij gemeenten en organisaties extra aandacht vragen voor mensen die zich eenzaam voelen. Kijk voor het volledige programma en inschrijving voor een activiteit op weekvandeontmoetingmaassluis.nl.