Categorieën

Service

Win 2 kaarten voor de mini-musical De Kleine Zeemeermin (3+)

Win 2 kaarten voor de mini-musical De Kleine Zeemeermin (3+)
Uit

Win 2 kaarten voor de mini-musical De Kleine Zeemeermin (3+)

  • Redactie
  • 13-07-2022
  • Uit
Win 2 kaarten voor de mini-musical De Kleine Zeemeermin (3+)
MAASSLUIS - Van 8 t/m 14 augustus organiseert Theater Koningshof Parklif/ve Festival in het park achter het theater. Het wordt een waar feest voor jong en oud! Op 10 augustus staat Theater Terra op Parklif/ve Festival met de mini-musical De Kleine Zeemeermin, naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen. Theater Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld, van Vlaanderen tot de Verenigde Staten en van Canada tot China. En jij kunt nu twee vrijkaarten winnen voor de voorstelling in Maassluis!

Maak kans op twee vrijkaarten

Wil jij naar de voorstelling van Theater Terra tijdens Parklif/ve Festival? Kleur dan de speciale zeemeerminnenkleurplaat in! Je kunt de kleurplaat hier downloaden om zelf te printen, maar ze liggen ook voor je klaar bij Theater Koningshof. Let op: in de zomervakantie is Thea-ter Koningshof geopend op dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Lever jouw kunstwerk vóór 31 juli weer in bij Theater Koningshof om kans te maken op de twee kaartjes. Op maandag 1 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt via de Facebook-pagina van het theater.

Meer weten over de voorstelling of wil je 100% zeker zijn van jouw plekje in het publiek? Via www.theaterkoningshof.nl/agenda vind je meer informatie en kun je kaarten bestellen. Je kunt er een compleet dagje uit van maken op 10 augustus, want na de voorstelling De Kleine Zeemeermin kun je nog genieten van een gezellige kindermiddag met Bibliotheek De Plataan en de Kliederkelder!

Tot dan! Aanvang: 11:00 uur.

Kom je naar Parklif/ve? Vergeet dan niet je pinpas: het is een pin-only festival! Parklif/ve wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Maassluis, het Prins Bernhard Cultuurfonds en Fonds Schiedam Vlaardingen e.o..

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →