Categorieën

Service

Word jij ook vriend van Theater Koningshof?

Word jij ook vriend van Theater Koningshof?
Uit

Word jij ook vriend van Theater Koningshof?

  • Redactie
  • 17-04-2023
  • Uit
Word jij ook vriend van Theater Koningshof?
MAASSLUIS - Vind jij kunst, cultuur en theater belangrijk voor Maassluis en draag jij het theater in jouw stad een warm hart toe? Word dan vriend van Theater Koningshof! Als vriend van het theater ben je een ware ambassadeur en draag jij bij aan het levend houden van cultuur, projecten, workshops en theaterprogrammering in Maassluis. Met een nieuw theaterseizoen dat voor de deur staat is dit de uitgelezen kans om een vriendschap aan te gaan, want je profiteert van allerlei leuke extraatjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

De voordelen van een vriendschap

Als vriend van Theater Koningshof betaal je €40,00 per theaterseizoen. Een theaterseizoen loopt van september t/m juni. Elk jaar maken wij in mei ons nieuwe programma bekend met een seizoenspresentatie. De kaarten gaan altijd erg hard, maar voor jou als vriend reserveren we van tevoren alvast een stoel, zodat jij zeker als één van de eersten op de hoogte bent van het gloednieuwe programma!

Daarnaast ontvang je bij aanvang van de vriendschap twee filmkaartjes voor een film van Cinema Koningshof naar keuze. Zo ga je dus extra voordelig naar de film op een woensdagmiddag (in de schoolvakanties), woensdagavond of vrijdagochtend!

Als vriend van het theater ontvang je ook regelmatig leuke, exclusieve acties. Wat dacht je bijvoorbeeld van last minute 1+1 acties voor verschillende voorstellingen? Zo hebben we de afgelopen theaterseizoenen al heel wat vrienden blij gemaakt en nieuw talent laten ontdekken!

Wij worden graag vrienden met jou. Jij ook met ons?

Wij zouden het ontzettend fijn vinden om jou ook tot onze vriendenkring te mogen reke-nen! Steun jij ons theater met jouw vriendschap? We kijken ernaar uit! Meer informatie over de vriendschap én de mogelijkheden om de vriendschap aan te gaan vind je op www.theaterkoningshof.nl.

Ondertussen houden wij jouw plekjes voor de presentatie van theaterseizoen 2023/2024 op 9 juni alvast voor je warm. Tot snel in ons theater!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →