Categorie├źn

Service

Zuidbuurt afgesloten vanwege spoedreparatie

Zuidbuurt afgesloten vanwege spoedreparatie
Nieuws

Zuidbuurt afgesloten vanwege spoedreparatie

  • Redactie
  • 29-05-2020
  • Nieuws
Zuidbuurt afgesloten vanwege spoedreparatie
MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Het asfalt op de Zuidbuurt is ter hoogte van de bouwweg ernstig beschadigd. Voor de veiligheid van de weggebruiker, ook met het oog op het Pinksterweekend, wordt dit met spoed gerepareerd op vrijdagavond 29 mei. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer op de Zuidbuurt mogelijk.

Het asfalt op de Zuidbuurt in Vlaardingen is ter hoogte van het bouwterrein van de Blankenburgverbinding ernstig beschadigd. Voor de veiligheid van de weggebruiker, ook met het oog op het Pinksterweekend, gaan we dit met spoed repareren op vrijdagavond 29 mei. Van vrijdag 29 mei 21:00 uur tot uiterlijk zaterdag 30 mei 05:00 uur herstellen we het asfalt. Om het werk veilig uit te kunnen voeren, sluiten we de Zuidbuurt ter hoogte van de bouwweg af voor het verkeer. Doorgaand verkeer is hierdoor niet mogelijk. Alle woningen en bedrijven blijven bereikbaar.


Woningen bereikbaar

Woningen tot en met Zuidbuurt 38/Zuidbuurt 77 zijn alleen bereikbaar via Maassluis. Woningen vanaf Zuidbuurt 77a/Zuidbuurt 40 zijn alleen bereikbaar via Vlaardingen.


Verkeersregelaars

Bij de werkzaamheden en aan het begin en het einde van de Zuidbuurt staan verkeersregelaars die bestuurders op deze afsluiting en alternatieve routes attenderen. Fietsverkeer tussen Vlaardingen en Maassluis kan via de Broekpolderweg/Kortebuurt of de Maassluissedijk/Vlaardingsedijk rijden. Autoverkeer kan gebruik maken van de A20 of de Maassluissedijk/Vlaardingsedijk.