Overvallers Lidl ontkomen - politie zoekt getuigen

12-05-2018 112 Redactie

MAASSLUIS - De daders van de geweldadige overval vrijdagavond op de Lidl in winkelcentrum Steendijkpolder wisten te ontkomen. De politie spreekt daarom graag met getuigen.

Tegen sluitingstijd overvielen twee mannen de Lidl aan de Westeinde in Maassluis. Met een kassalade verlieten zij de winkel. Niemand raakte gewond, maar het personeel is erg geschrokken.

De twee mannen droegen tijdens de overval een bivakmuts. Met behulp van inbrekersgereedschap bedreigden ze het personeel, namen uiteindelijk een kassalade mee en sloegen lopend op de vlucht in de richting van het park aan de achterzijde van het winkelcentrum Steendijkpolder.

Agenten startten een uitgebreide zoekactie waarbij onder andere de verschillende uitvalswegen in Maassluis werden uitgekeken. Ook de helikopter zocht mee. Helaas wisten de daders te ontkomen.

Getuigenoproep
De politie is bezig met een onderzoek en spreekt graag met getuigen. Volgens de eerste informatie zijn de daders ongeveer 17/18 jaar. Een van de daders was rond de 1.65m lang, had een mollig postuur en droeg tijdens de overval een groen trainingspak. De andere overvaller was iets langer dan dader 1, had een normaal postuur en droeg donkere kleding.

Heeft u de daders gezien, voor of na de overval op het Westeinde? Weet u waar ze vanaf het park achter het winkelcentrum naartoe zijn gevlucht? Of heeft u andere informatie? De politie hoort het graag! Neem contact op met de recherche via 0900-8844 of gebruik het tipformulier. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.Gerelateerd