Doe mee aan het fotoboek 'Dit is Maassluis!'

28-10-2021 Nieuws Redactie

Beeld: Gemeente Maassluis

MAASSLUIS - De kracht van Maassluis laten zien in beelden. Dat is de bedoeling van het fotoboek Dit is Maassluis! De komende maanden zoekt de gemeente foto’s van de mooiste plekjes van Maassluis. 

,,Maassluis is een stad die gezien mag worden. En wie kan de stad en de bijzondere plekjes beter laten zien dan de inwoner zelf”, aldus de gemeente. Daarom vraagt de gemeente inwoners van Maassluis om recente foto’s van de stad of de omgeving op te sturen. De foto’s kunnen aangeleverd worden via www.maassluis.nl/dit-is-maassluis.

,,Wilt u bij de foto’s vermelden waar, door wie en wanneer die is gemaakt. Wij zien uw foto’s graag tegemoet. Als u een foto instuurt, stemt u in met mogelijke publicatie van die foto door de gemeente. Inzenden kan tot 1 februari 2022.” Na 1 februari 2022 buigt een redactie, bestaande uit raadsleden, collegeleden en fotodeskundigen, zich over de aangeleverde foto's. Zij selecteren de foto's die afgedrukt worden in fotoboek 'Dit is Maassluis'.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over en de voorwaarden van fotoboek Dit is Maassluis! op www.maassluis.nl/dit-is-maassluis.Gerelateerd