Gemeente onderzoekt herplaatsing gebouw ’t Sparretje

24-01-2020 Nieuws Redactie

Foto: 112 Maassluis

MAASSLUIS – De gemeente Maassluis onderzoek wat de mogelijkheden en de kosten zijn om het gebouw van Dierenhoek ’t Sparretje te herplaatsen. Dat blijkt uit een ‘tussenantwoord’ op schriftelijke vragen van de Verenigde Senioren Partij aan het Maassluise college.

De Verenigde Senioren Partij liet door middel van schriftelijke vragen weten dat er zo snel mogelijk gestart wordt met de herbouw van Dierenhoek ’t Sparretje. Bij de kinderboerderij brak in de nacht van zaterdag- op zondag 5 januari een brand uit dat een groot deel van de onderkomens verwoestte.

Het maassluise college laat weten nu niet alle antwoorden te hebben, maar laat wel weten dat zij in de tussentijd contact hebben opgenomen met de beheerders van de dierenhoek. “In overleg hebben wij een onderkomen laten plaatsen voor de vrijwilligers. Verder wordt onderzocht wat de mogelijkheden en de kosten zijn om het gebouw te herplaatsen. Reparatie hoorde niet tot de mogelijkheden. Wij verwachten u eind februari een antwoord op uw vragen te kunnen geven.”Gerelateerd