‘Kids aan de Vlieten’ wordt een jaarlijks evenement

30-06-2021 Uit Redactie

(Een deel van het) Bestuur van Stichting Maassluis Maritiem en burgemeester Edo Haan. (Foto: Janneke Noordermeer/Maassluis24)

MAASSLUIS – ‘Kids aan de Vlieten’ wordt een jaarlijks evenement. Dat maakt de Stichting Maassluis Maritiem, de organisatie achter de Furieade, vandaag bekend. Voorzitter Gerard Poot: ,,’Kids aan de Vlieten’ was het afgelopen jaar zo’n succes dat we hebben besloten er een jaarlijks terugkerende activiteit van te maken.”

Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen op 28 augustus, de laatste zaterdag van de zomervakantie, van alles beleven op, in en rond de vlieten in het Stadshart van Maassluis. Van een waterparcours van de Scouting Karel Doormangroep tot elektrische bootjes en waterballen. Alle kinderen uit Maassluis kunnen zich die dag helemaal uitleven tijdens het gratis evenement. De activiteiten worden op inschrijving en met verschillende starttijden georganiseerd. Kaartjes zijn te zijner tijd te reserveren via Ervaar Maassluis.

Omdat de Furieade in 2020 niet door kon gaan, werd 'Kids aan de Vlieten' vorig jaar voor het eerst georganiseerd. 

Alle kinderen

Stichting Maassluis Maritiem organiseert dit evenement voor álle kinderen in Maassluis, vertelt Gerard Poot, de voorzitter van de stichting. ,,Daarom willen we ook kijken of we de activiteiten één uur beschikbaar kunnen maken voor kinderen met een beperking.”Gerelateerd