Categorieën

Service

Alzheimer Café Maassluis: Belang van de diagnose

Alzheimer Café Maassluis: Belang van de diagnose
Gezond

Alzheimer Café Maassluis: Belang van de diagnose

  • Advertorial
  • 05-01-2024
  • Gezond
Alzheimer Café Maassluis: Belang van de diagnose

MAASSLUIS - Op dinsdagavond 16 januari 2024 vindt het Alzheimer Café plaats met thema ‘Belang van de diagnose’. Gastspreker van de avond is Judith de Heer. Zij is consultatief geriatrieverpleegkundige, werkzaam op de geheugenpoli in het Franciscus Gasthuis Vlietland.

Op de geheugenpoli werken verschillende specialisten samen om een goed beeld te krijgen welke diagnose gesteld kan worden bij mensen met geheugenproblemen. Judith de Heer vertelt hoe u, of uw dierbare, gebruik kan maken van deze afdeling en hoe afspraken op elkaar worden afgestemd.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom op deze eerste bijeenkomst van 2024. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Het Alzheimer Café Maassluis vindt plaats in de Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis en is gratis toegankelijk.

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Minters Mantelzorg. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor menen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →