Categorieën

Service

Alzheimer Café Maassluis: 'Passie voor Yoga'

Alzheimer Café Maassluis: 'Passie voor Yoga'
Gezond

Alzheimer Café Maassluis: 'Passie voor Yoga'

  • Redactie
  • 06-05-2024
  • Gezond
Alzheimer Café Maassluis: 'Passie voor Yoga'

MAASSLUIS - Op dinsdagavond 21 mei vindt het Alzheimer Café met thema ‘Passie voor Yoga plaats in De Tweemaster in Maassluis.

Gastspreker deze avond is Henriëtte van de Wetering-Passage, yogadocente bij Passion for Yoga en Stichting Mananochoja. Henriëtte geeft yogales aan mensen met dementie waarbij ontspanning centraal staat. Deze avond vertelt ze hierover en geeft ze uitleg over wat yoga kan betekenen voor mensen met dementie. Daarnaast is er ook ruimte om vragen te stellen.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Het Alzheimer Café Maassluis vindt plaats in De Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis en is gratis toegankelijk.

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Minters Mantelzorg. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →