Categorieën

Service

Alzheimer Café met cabaretoptreden in Maassluis

Alzheimer Café met cabaretoptreden in Maassluis
Gezond

Alzheimer Café met cabaretoptreden in Maassluis

  • Redactie
  • 07-10-2022
  • Gezond
Alzheimer Café met cabaretoptreden in Maassluis
MAASSLUIS - Op dinsdag 18 oktober is er weer een bijeenkomst van het Alzheimer Café Maassluis in de Tweemaster, vondelpark 2 Maassluis. Het thema van deze bijeenkomst is Samen op pad. 

Deze avond hebben we een optreden van de Cabaretgroep 'Het draait om mensen nietwaar'. Met zijn vieren zingen zij liedjes vol herkenningen en bemoedigen die passen bij het leven rond en met mensen die de ziekte dementie hebben. Eerdere optredens waren een succes tijdens het Alzheimer Café Maassluis. Het is een verademing om met zoveel humor om te gaan met zware situaties.

Kom gerust en neem iemand mee, u bent van harte welkom. Deze bijeenkomst staat ook vermeld op het programma 'Maassluis ontmoet'. Het ontmoeten van elkaar en het samen op pad gaan helpt tegen eenzaamheid.

Het Alzheimer Café Maassluis is gratis toegankelijk en de koffie en thee zijn kosteloos. De zaaldeuren openen van vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Adres: Argos Zorggroep De Tweemaster (in Brasserie Midscheeps) Vondelpark 2, 3141 CJ Maassluis.

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Stichting Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →