Categorieën

Service

Argos Zorggroep actie ‘Samen voor Oekraïne’

Argos Zorggroep actie ‘Samen voor Oekraïne’
Gezond

Argos Zorggroep actie ‘Samen voor Oekraïne’

  • Redactie
  • 17-03-2022
  • Gezond
Argos Zorggroep actie ‘Samen voor Oekraïne’
MAASSLUIS - Argos Zorggroep spreekt zich uit en steunt Oekraïne in de strijd tegen Rusland. Oorlog voeren is geen oplossing en leidt tot onnodige verwoestingen en verlies van levens van onschuldige slachtoffers. Gezien de ernstige oorlogssituatie draagt Argos Zorggroep graag een steentje bij met de actie ‘Samen voor Oekraïne’.

Tijdens de actie ‘Samen voor Oekraïne’ wordt met verschillende activiteiten geld ingezameld. Op woensdag 16 en zondag 20 maart is er speciaal ‘Oekraïne gebak’ te koop in de brasserieën van alle huizen. De dagopbrengsten van die dagen worden in zijn geheel overgemaakt naar het landelijke Giro 555 voor noodhulp aan Oekraïne. Het geld wordt door samenwerkende hulporganisaties besteed aan basisbehoeften zoals voeding, onderdak, medische zorg en schoon drinkwater.

Alle cliënten van Argos Zorggroep trakteren we op woensdag 16 maart op een ‘Oekraïne gebakje’ met daarop de vlag van Oekraïne. Het gebak wordt mede gesponsord door TotaalVers. Ook de volledige kosten en het sponsorbedrag van het gebak maken wij over naar Giro 555 voor Oekraïne.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →