Categorieën

Service

Argos Zorggroep behoudt HKZ- certificaat

Argos Zorggroep behoudt HKZ- certificaat
Gezond

Argos Zorggroep behoudt HKZ- certificaat

  • Advertorial
  • 12-11-2022
  • Gezond
Argos Zorggroep behoudt HKZ- certificaat
MAASSLUIS/SCHIEDAM - ,,Een kers op de taart was het gesprek met een bewoner over de ervaringen met Argos Zorggroep." Dit gaf een auditor van Kiwa aan tijdens de positieve terugkoppeling van de jaarlijkse HKZ- audit die op 10 november plaatsvond in Schiedam, met als resultaat: het behouden van het HKZ- certificaat!

De auditoren van Kiwa toetsten dit jaar verschillende onderdelen van de organisatie. Zij hebben de huizen Soenda, De Meerpaal, Meeuwenhof en De Es bezocht, evenals het thuiszorgteam Albrandswaard. Ook hebben de auditoren gesprekken gevoerd met diverse centrale stafdiensten zoals het Facilitair Bedrijf & ICT, HRM en Beleid & Kwaliteit.

Onder de indruk waren de auditoren van de kwaliteit, het enthousiasme en de betrokkenheid van alle medewerkers die zij hebben gesproken. Tijdens de audits hebben zij een goed beeld gekregen van Argos Zorggroep en gezien dat er mooie dingen gebeuren ondanks de uitdagingen die er zijn binnen de gezondheidszorg.

Het keurmerk HKZ is onafhankelijk en staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. Organisaties met het HKZ-keurmerk hebben intern de zaken goed op orde, stellen de cliënt centraal en werken voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. Argos Zorggroep behoudt hiermee het HKZ-certificaat en laat zien dat de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening van een goed niveau is!

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →