Categorieën

Service

Beleef de zomer in Maassluis en stuur een kaartje!

Beleef de zomer in Maassluis en stuur een kaartje!
Nieuws

Beleef de zomer in Maassluis en stuur een kaartje!

  • Redactie
  • 08-07-2024
  • Nieuws
Beleef de zomer in Maassluis en stuur een kaartje!

MAASSLUIS - Deze zomer staat Maassluis bol van de activiteiten! Van 13 juli tot 25 augustus 2024 kun je genieten van een gevarieerd programma dat voor iedereen iets te bieden heeft. Hier zijn enkele hoogtepunten:

- Dans en Muziek: Voel de ritmes tijdens dansworkshops en muziekoptredens.
- Sport en Spel: Blijf actief met sportieve activiteiten en leuke spellen.
- Creativiteit en Kunst: Ontdek je artistieke kant met knutselworkshops.
- Culinair Genot: Leer nieuwe recepten en geniet van proeverijen.
- Film en Theater: Geniet van openluchtfilms en theatervoorstellingen.
- Natuuractiviteiten: Verken de prachtige natuur van Maassluis met wandelingen en excursies.

In actie komen? Stuur een kaartje!

Niet op vakantie deze zomer? Geen zorgen! Maassluis heeft volop mogelijkheden om te genieten. Verras je buren, vrienden of familie met een vrolijke kaart en nodig ze uit voor een gezamenlijke activiteit. Deze gratis kaarten zijn vanaf 13 juli verkrijgbaar op diverse locaties in de stad, zoals het gemeentehuis, de bibliotheek, het theater en buurtcentra.

De zomer in Maassluis biedt een unieke kans om nieuwe mensen te ontmoeten, deel te nemen aan spannende activiteiten en de stad op een nieuwe manier te ontdekken. Dus kom langs en maak van je zomervakantie een onvergetelijke tijd vol plezier en avontuur! Voor meer informatie over het volledige zomerprogramma, bekijk dan de website www.samenzijnwijmaassluis.nl

SamenzijnwijMaassluis

Samen zorgen we ervoor dat we op elkaar kunnen blijven rekenen en op elkaar blijven letten! Speciaal daarvoor is het programma 'Samen zijn wij Maassluis' actief, waarin de gezamenlijke sociaal maatschappelijke organisaties uit Maassluis actief samenwerken om verbindingen tussen inwoners te stimuleren, de sociale cohesie versterken, integratie bevorderen en eenzaamheid tegengaan. Op www.samenzijnwijmaassluis.nl is hier meer over te lezen!


Samen zijn wij Maassluis

, Maassluis

Meer over Samen zijn wij Maassluis →