Categorie├źn

Service

Beneluxtunnel nacht lang dicht

Beneluxtunnel nacht lang dicht
Nieuws

Beneluxtunnel nacht lang dicht

  • Redactie
  • 06-11-2020
  • Nieuws
Beneluxtunnel nacht lang dicht
VLAARDINGEN - Morgen is de Ketheltunnel een complete dag afgesloten voor het verkeer; volgende week is het de beurt aan de Beneluxtunnel. Rjkswaterstaat sluit in de nacht van 13 op 14 november de Beneluxtunnel in beide richtingen af voor alle verkeer, wegens werkzaamheden. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van tien tot dertig minuten. Ook de voetgangerstunnel en de fietstunnel zijn afgesloten. Er is voor voetgangers en fietsverkeer een pendeldienst beschikbaar.

De werkzaamheden in de Beneluxtunnel vinden plaats van vrijdag 13 november 21.00 uur tot zaterdag 14 november 08.00 uur. Het gaat hierbij om werkzaamheden aan de elektrische installaties van de tunnel. 

Omleidingsroutes
- Het verkeer naar het zuiden over de ring A4 (Rotterdam-Zuid, Bergen op Zoom en Europoort) wordt omgeleid via de Ring Rotterdam: van de A20 naar de A16 naar de A15.
- Het verkeer naar het noorden over de ring A4 (Rotterdam-Noord, Amsterdam en Den Haag) wordt omgeleid via de Ring Rotterdam van de A15 naar de A16 naar de A20.