Categorieën

Service

Burgemeester Haan ‘bezoekt’ DrieMaasHave via Smart Glass

Burgemeester Haan ‘bezoekt’ DrieMaasHave via Smart Glass
Gezond

Burgemeester Haan ‘bezoekt’ DrieMaasHave via Smart Glass

  • Redactie
  • 26-11-2020
  • Gezond
Burgemeester Haan ‘bezoekt’ DrieMaasHave via Smart Glass
MAASSLUIS - Burgemeester Haan heeft woensdag 25 november jl. DrieMaasHave in Maassluis op afstand ‘bezocht’ via een Smart Glass. Dankzij dit ‘bezoek’ kon de burgemeester niet alleen de Smart Glass zelf ervaren, maar ook de medewerkers en bewoners van DrieMaasHave een hart onder de riem steken!

Burgemeester Haan bezocht DrieMaasHave virtueel door op een tablet live mee te kijken en te spreken met een medewerker die een Smart Glass droeg. Via de tablet zag Haan wat de medewerker zag en ondertussen konden zij met elkaar praten.

De burgemeester was onder de indruk van de mogelijkheden van de Smart Glass: ,,Het is prachtig om te zien dat innovatieve toepassingen als Smart Glass het mogelijk maken elkaar toch nog te ontmoeten en te zien. Zo blijven wij met elkaar in verbinding. Al kan het natuurlijk niet op tegen de knuffel die wij nu allemaal zo missen.’’

Burgemeester Haan sprak tevens grote waardering uit voor de medewerkers: ,,Jullie inzet en toewijding verdient alle lof. In deze coronacrisis hebben jullie in de zorg laten zien dat jullie onder zeer moeilijke omstandigheden van onschatbare waarde zijn voor onze samenleving. Chapeau!’’

Over de Smart Glass bij Argos Zorggroep

Argos Zorggroep loopt voorop als het gaat om innovatie in de ouderenzorg. Dankzij de Smart Glass is er altijd een professionele blik in de buurt zonder dat een professional fysiek ter plaatse hoeft te komen.

Dat werkt efficiënter en biedt, zeker in deze tijden van corona, uitkomst! Medewerkers gebruiken de Smart Glass onder andere bij wondzorg, het beoordelen van gedrag, ondersteuning aan thuiszorgmedewerkers en bij de begeleiding van stagiaires.

Deze vorm van innovatie draagt niet alleen bij aan betere kwaliteit van zorg, maar ook aan het verlagen van de werkdruk en het verhogen van het werkplezier.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →