Categorieën

Service

Cinema Koningshof presenteert: Lentekriebels Ladies Night

Cinema Koningshof presenteert: Lentekriebels Ladies Night
Uit

Cinema Koningshof presenteert: Lentekriebels Ladies Night

  • Redactie
  • 24-04-2023
  • Uit
Cinema Koningshof presenteert: Lentekriebels Ladies Night
MAASSLUIS - Op woensdag 17 mei organiseert Cinema Koningshof weer een inmiddels welbekende Ladies Night bij Theater Koningshof, met als thema ‘Lentekriebels’. Ladies Nights zijn filmavonden met daaromheen leuke extraatjes. De film van 17 mei is ‘Ticket to Paradise’ met Julia Roberts en George Clooney… Dat wordt gegarandeerd genieten!

Kraampjes en een modeshow

Bij de Lentekriebels editie van de Ladies Night ontvang je bij binnenkomst een kopje koffie of thee en iets lekkers voor daarbij. Terwijl je hiervan geniet, kun je een rondje lopen door het Atrium van het theater. Hier staan namelijk allerlei leuke kraampjes van verschillende ondernemers, waar je ter plekke de leukste dingen kunt shoppen of beleven! Vlak voor de film organiseert Avanti nog een modeshow, zodat je meteen weer helemaal op de hoogte bent van de modetrends voor de lente en de zomer. Na de modeshow starten we de film.

Tijdens de pauze van de film kun je nog heerlijk rondsnuffelen langs alle kraampjes. Dat wordt dus een heerlijk avondje uit!

Ticket to Paradise

In de film ‘Ticket to Paradise’ spelen Oscarwinnaars Julia Roberts en George Clooney exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. Ticket to Paradise is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken.

En psst, wist je dat de Lentekriebels Ladies Night vlak na Moederdag (14 mei) valt?! Hoe leuk is het om deze Ladies Night bij Cinema Koningshof samen met jouw (schoon)moeder te beleven? Bij het theater kunnen we de kaartjes uiteraard feestelijk voor je inpakken, dus kom gezellig langs en geef jouw moeder een avondje om nooit te vergeten!

Meer weten over de Ladies Night of direct tickets bestellen? Kijk dan op www.theaterkoningshof.nl!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →