Categorieën

Service

C.k.c. Maassluis sluit twee dj’s op in glazen huis

C.k.c. Maassluis sluit twee dj’s op in glazen huis
Uit

C.k.c. Maassluis sluit twee dj’s op in glazen huis

  • Redactie
  • 26-02-2021
  • Uit
C.k.c. Maassluis sluit twee dj’s op in glazen huis

Fotografie: Chris Kalkman

MAASSLUIS – C.k.c. Maassluis viert dit jaar Koningsdag met een digitaal feestweekend. Daarom laten twee dj’s zich drie dagen lang opsluiten in het glazen huis op het terrein van de korfbalvereniging.

Normaal kleurt het terrein van c.k.c. Maassluis rond Koningsdag volledig oranje. Door het coronavirus kan dat feest dit jaar opnieuw niet doorgaan. ,,Maar, we hebben groot nieuws,” meldt de vereniging. ,,We pakken het dit jaar helemaal anders aan. We maken er een gigantisch online evenement aan van maar liefst drie dagen (25, 26 en 27 april). Koningsdag bij jou thuis met c.k.c. Maassluis!”

Glazen huis

Drie dagen lang worden de twee dj’s, Leon Kloppenburg en Sander van Aalst, zich opsluiten in een glazen huis op het terrein van c.k.c. Maassluis. ,, Van ’s ochtends tot ’s avonds entertainen de dj’s Maassluise inwoners met muziek, talkshows, live-sets, bingo’s, loterijen, bootcamps en nog veel meer. En dit alles maak jij gewoon thuis mee vanaf de bank. Het glazen huis wordt namelijk drie dagen live gestreamd en uitgezonden.”

Met c.k.c. Maassluis voor Maassluis

De vereniging laat verder weten dat alle Maassluise sportverenigingen bij het evenement worden betrokken en dat ook de senioren in de verzorgingstehuizen in Maassluis niet worden vergeten. ,,Zij worden tijdens Koningsdag voorzien van een heerlijke tompouce. Saamhorigheid en een feestje. Dat zijn de twee woorden die deze drie dagen hoog in het vaandel staan. Save the date(s) en houd de website en social media van c.k.c. Maassluis goed in de gaten!”