Categorieën

Service

De repetities van De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes zijn gestart!

De repetities van De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes zijn gestart!
Uit

De repetities van De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes zijn gestart!

  • Redactie
  • 01-02-2023
  • Uit
De repetities van De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes zijn gestart!
MAASSLUIS - In Amsterdam zijn maandagochtend 30 januari 2023 de repetities voor de nieuwe Nederlandse humoristische voorstelling ‘De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes’ gestart. De eerste dag begon traditioneel met het aansnijden van een taart door de hele cast, die naast Stanley Burleson bestaat uit Marcel Visscher, Julia Berendse en Ger Otte, die samen verantwoordelijk zijn voor de muziek en liedteksten. De taart werd aangesneden in aanwezigheid van Jon van Eerd en Arie Cupé, die als regie-adviseur en dialect coach betrokken zijn bij de voorstelling.

Over de voorstelling

‘De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes’ vertelt het verhaal van een gelukkig, typisch Jordanees geitengezin, bestaande uit Vader, Moeder en zeven kinderen: de geitenwollen sokjes. Vader is opgegroeid in een weeshuis en leidt aan lykantropie, de weerwolfziekte die door een vader wordt doorgegeven aan het zevende kind, als dat kind van het mannelijk geslacht is. Hij heeft dit geheim nooit met iemand gedeeld, zelfs niet met zijn vrouw. Als het volle maan is verandert Vader in een weerwolf. Hij is bang dat hij zijn eigen gezin iets aan zal doen en daarom verdwijnt hij als het volle maan wordt. Moeder laat de kinderen de afwezigheid van hun vader vergeten door ze het sprookje van De Wolf en de Zeven Geitjes te vertellen, niet wetende dat er een echte wolf op de loer ligt...

Het verhaal van de Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes, naar een idee van Stanley Burleson en Joris van Veldhoven, wordt verteld met behulp van prachtige, handgemaakte poppen. De voorstelling is voor iedereen van 8 tot 88 jaar oud en is op 2 maart 2023 te zien bij Theater Koningshof.

Benieuwd?

Zijn jouw kids 8 jaar of ouder en heb je wel zin om in de voorjaarsvakantie met hen naar het theater te gaan? Kijk dan vooral eens op de website van Theater Koningshof. Daar vind je onder andere de trailer van de voorstelling. Ook kun je daar natuurlijk je kaarten kopen!

De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes (8+)
Donderdag 2 maart 2023
Aanvang: 15.00 uur
Klik hier voor meer info & tickets!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →