Categorieën

Service

Denk en doe mee bij de Stadskaravaan kick-offs

Denk en doe mee bij de Stadskaravaan kick-offs
Uit

Denk en doe mee bij de Stadskaravaan kick-offs

  • Advertorial
  • 01-03-2024
  • Uit
Denk en doe mee bij de Stadskaravaan kick-offs

De Stadsgehoorzaal bezoekt Holy en de Westwijk om wensen en ideeën uit de wijk te verzamelen voor het reizende festival later dit jaar; foto: Stadsgehoorzaal

VLAARDINGEN - Op zondag 10 maart vindt de kick-off plaats van Stadskaravaan 2024. De Stadsgehoorzaal bezoekt, samen met haar culturele collega’s, Holy (elf uur) en de Westwijk (vier uur) om wensen en ideeën uit de wijk te verzamelen voor het reizende festival later dit jaar. Aan de hand van de waardevolle inbreng wordt het festivalprogramma ingevuld, zodat het een onvergetelijk feest voor en door de wijk wordt.

De festivals vinden dit jaar plaats op zaterdag 8 juni (Holy) en zaterdag 14 september (Westwijk). Tijdens de kick-offs op zondag 10 maart nodigt de Stadsgehoorzaal iedereen uit deze wijken uit om mee te denken en doen. Geïnteresseerden kunnen hun wensen en ideeën over het programma, de horeca en de promotie delen. Alle ideeën zijn welkom, zodat het echt een feest voor heel de wijk zal worden.

Om half elf openen de deuren van IKC de Ark (Lissabonweg 8) voor de geïnteresseerden uit Holy. Tussen elf en één uur worden alle ideeën genoteerd op grote vellen tijdens de brainstorm. Daarna rijdt het team van de Stadskaravaan verder naar de Westwijk waar om 15:30 uur iedereen welkom geheten wordt in Wijkcentrum West (Professor Teldersstraat 10). Van vier tot zes uur gaan ook hier enthousiastelingen aan de slag om hun festival in te kleuren.

Na de kick-offs gaat het team van de Stadskaravaan, ondersteund door de vrijwillige wijkcrew in adviserende rol, verder met de invulling van de festivals. In juni en september barst het feest middenin de wijken los. Houd de kanalen van de Stadskaravaan en alle partners in de gaten om als eerste op de hoogte gebracht te worden van de ontwikkelingen.

De organisatie van de Stadskaravaan, bestaande uit de Stadsgehoorzaal en de meewerkende partners van De Kroepoekfabriek, Bibliotheek de Plataan, Museum Vlaardingen, Minters en Cultuurhuis KADE40 hopen wederom vele Vlaardingers te mogen ontmoeten tijdens de kick-offs.

Meer informatie en aanmelden via www.stadsgehoorzaal.nl/stadskaravaan.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →