Categorieën

Service

Dienstverlening gemeente aangepast vanwege feestdagen

Dienstverlening gemeente aangepast vanwege feestdagen
Nieuws

Dienstverlening gemeente aangepast vanwege feestdagen

  • Redactie
  • 19-12-2023
  • Nieuws
Dienstverlening gemeente aangepast vanwege feestdagen

MAASSLUIS - Vanwege de kerst en de jaarwisseling is de dienstverlening van de gemeente aangepast.

Huisvuil

Op Eerste en Tweede Kerstdag haalt Stadsbedrijf geen gft-afval op. De minicontainers met gft worden geleegd op vrijdag 22 december. Voor de wijken met ondergrondse containers hebben de feestdagen geen gevolgen voor het aanbieden van huisvuil. Op nieuwjaarsdag haalt Stadsbedrijf geen minicontainers met restafval op aan huis. Het ophalen hiervan gebeurt dinsdag 2 januari 2024. 

Let op! In de Vertowijk valt de laatste dinsdag van de maand op Tweede Kerstdag (26 december). De ophaaldag voor papier en karton wordt daarom woensdag 27 december 2023. 

Milieustraat

Heeft u een afgedankte kerstboom, bouwafval, sloopafval, grof tuinafval, klein chemisch afval, afgedankte meubels of elektrische apparaten? Maak eerst een afspraak voordat u naar de milieustraat komt.

Stadhuis en VraagRaak

Het stadhuis aan Koningshoek 93.050 en Wijkteam VraagRaak aan Haydnlaan 3 zijn op Eerste en Tweede Kerstdag en maandag 1 januari 2024 gesloten. Op de andere dagen tussen kerst en de jaarwisseling is alles geopend op de dagen en tijden die u gewend bent.

Begraafplaatsen

Op feestdagen zijn de Aula en de kantoren dicht. De Gemeentelijke begraafplaatsen zijn op de reguliere tijden, volledig open en te bezoeken. 

Melding openbare ruimte

Wilt u tijdens de feestdagen iets melden dat niet in orde is in de openbare ruimte? Dit kan via de website van de gemeente Maassluis. Dreigt er direct gevaar voor de omgeving? Bel dan 112.